Premie autoverzekering

Premie autoverzekering

Voor veel consumenten is de premie autoverzekering het belangrijkste onderdeel om aan een vergelijking te onderwerpen. Daarom bieden wij via deze website de mogelijkheid om de premie autoverzekering te berekenen en vervolgens met premies van andere autoverzekeraars met elkaar te vergelijken. Maak vooral gebruik van alle duidelijke informatie over de autoverzekeringen van de verzekeraars, die via deze site tot de beschikking staat. De premie staat voor de kosten van het verzekeren van de auto en wie voordelig uit wil zijn, wordt van harte uitgenodigd om bij ons een goedkope polis af te sluiten.

Populaire autoverzekeringen

Premie autoverzekering berekenen

Via deze site is het echt heel simpel om de premie autoverzekering te berekenen. De rekenmodules van de verzekeraars zijn duidelijk en na het invullen van de gevraagde gegevens zal de premie na een druk op de knop automatisch worden uitgerekend. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld bij één verzekeraar de premie van alleen een wa verzekering te berekenen of van een casco verzekering. Daarbij is het ook nog mogelijk om de premie van aanvullende modules in de berekening van de kosten van de verzekering mee te nemen.

Premie autoverzekering online berekenen

Het is niet nodig om bij het berekenen van de verzekeringspremie thuis af te wachten tot er een offerte of zelfs meerdere offertes in de bus vallen. De premie kan namelijk online worden berekend en dat is geheel vrijblijvend. Meerdere opties kunnen op deze wijze op een simpele en doeltreffende manier berekend worden. Het neemt alleen wat van de tijd in beslag, maar als daarmee de beste autoverzekering geselecteerd kan worden en er bespaard kan worden op de kosten, is het de tijdsinvestering meer dan waard.

Premies autoverzekeringen vergelijken

Het berekenen van de premie voor het verzekeren van de auto biedt niet alleen inzicht in de kosten, maar is ook een uitstekend instrument om meerdere premies op een snelle en efficiënte wijze met elkaar te vergelijken. Zondermeer een verzekeraar selecteren en daar direct een verzekering voor de auto afsluiten, betekent hoogstwaarschijnlijk dat en niet de goedkoopste polis gevonden is en niet de beste polis. Neem daarom vooral de tijd en maak gebruik van de mogelijkheden die er door ons worden geboden.

De meest voordelige autoverzekeringen

Tourcaravan va.Meer..Premie
anwb € 24,82 informatie PREMIE
unive € 12,29 informatie PREMIE
Centraal Beheer Achmea € 12,29 informatie PREMIE
FBTO € 18,94 informatie PREMIE
Inshared € 17,15 informatie PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman