Tijdelijk tot 28 procent korting op Polis Direct autoverzekering

by Robbert

Polis Direct biedt een tijdelijke actie, waar tot 28 procent korting verkregen kan worden bij het afsluiten van een autoverzekering. Het premievoordeel kan gelijk online berekend worden. Er kan een keuze uit drie verschillende dekkingen worden gemaakt, namelijk voor de allrisk verzekering, beperkt casco dekking of voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheid. Voor de tweede uitgebreidere varianten geldt een eigen risico van 150 euro. Voor een extra premie kan dit eigen risico komen te vervallen. De keuze voor een dekking kan worden uitgebreid met een aanvullende verzekering.

Voordelen

Naast de aantrekkelijke korting tot 28 procent biedt de Polis Direct autoverzekering tal van andere voordeeltjes. De verzekerde heeft bijvoorbeeld de vrijheid om een schadebedrijf voor herstel te kiezen. Er wordt tot 1 jaar nieuwwaarde vergoed en voor een tweedehandse auto wordt tot een jaar na aankoop de aanschafwaarde vergoed. Bij de verzekering zijn accessoires tot een bedrag van 500 euro gratis meeverzekerd. De premie is laag en naast de tweede voertuigregeling is er ook een regeling op het gebied van vervangend vervoer.

PolisvoorwaardenMeer..Klant cijferprijs va.Premie
1.OHRA OHRAinformatie9€ 49,35autoverzekering
2.ZelfZelfinformatie8€ 57,21autoverzekering
3.FBTOFBTOinformatie8,5€ 50,49autoverzekering
4.aon directaon directinformatie9autoverzekering
5.Centraal Beheer AchmeaCentraal Beheer Achmeainformatie8,6€ 50,50autoverzekering
6.InsharedInsharedinformatie8,5€ 41,86autoverzekering
7.anwbanwbinformatie8,7€ 57,59autoverzekering
9.Delta LloydMeeusinformatie8.3autoverzekering
9.univeuniveinformatie8,5€ 53,31autoverzekering
10.aegonhemainformatie8€ 55,98autoverzekering

Tweede auto

Wie al een auto heeft verzekerd bij Polis Direct met een no-claimkorting van 75 procent krijgt deze korting ook als er een tweede auto wordt verzekerd bij dit bedrijf. Dat betekent dus dubbel zo goedkoop de auto verzekeringen. Overigens kunnen er op het gebied van aanvullende verzekeringen keuzes worden gemaakt voor een ongevallenverzekering voor inzittenden, verhaalsrechtsbijstandverzekering, schadeverzekering voor inzittenden, vervangend vervoer binnenland en voor een dekking met pechhulp. Zo kiest u de verzekering, die het beste bij u past.

← vorige

volgende →