Beste verzekeringen in 2014

Goedkope zorgverzekering 2013De beste zorgverzekeringen in 2014 kunnen nu weer met elkaar vergeleken worden om te kunnen overstappen naar de beste zorgverzekering. Nadat op 19 november alle zorgverzekeraars de premies bekend hebben gemaakt, doen deze verzekeraars hun best om bestaande verzekerden te houden en nieuwe klanten te werven. U kunt zelf op zoek gaan naar de beste zorgverzekeringen in 2014 door de mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Bij het vergelijken is het belangrijk om op de voorwaarden van de polis te letten en uiteraard op de hoogte van de premie.

VerzekeraarVrije zorgkeuzePrijs / KwaliteitKortingPremie €385 eigen risicoPremie €885 eigen risicoBereken
1ziezoziezoCijfer:
8.0
Laagste Premie

beperkte vrije zorg
zorgverzekering Energiek
2OHRAOHRACijfer:
8.5
Meest Gekozen!

zorgverzekering OHRA
3univeuniveCijfer:
8.0
Laagste Premie + vrije zorgkeuze
zorgverzekering Unive
4DitzoDitzoCijfer:
8.1
zorgverzekering Ditzo
5anderzorganderzorgCijfer:
7.3
zorgverzekering anderzorg
6FBTOFBTOCijfer:
8.0
zorgverzekering Unive
7hemahemaCijfer:
8.0
zorgverzekering hema
8zilverenkruisZilverenkruisCijfer:
8.2
zorgverzekering Pro life

Basisverzekering en aanvullende zorgverzekering

Bij het zoeken naar de beste basisverzekering in 2014 kunt u vooral naar de premie kijken, want de dekking is overal hetzelfde. Bij het vergelijken van de beste zorgverzekeringen in 2014 is het raadzaam om meer aandacht te besteden aan andere aspecten, zodat er een verzekering op maat verkregen kan worden. Indien de verwachting bestaat dat er extra behoefte aan zorg bestaat, die niet vanuit de basisverzekering wordt vergoed, kan aangeraden worden om een aanvullend pakket af te sluiten.

Daarbij kan er ook gedacht worden aan een tandartsverzekering, bijvoorbeeld als het de verwachting is dat kinderen in het gezin van een beugel moeten worden voorzien in 2014. Ook een dekking voor alternatieve behandelmethoden kan onderdeel uitmaken van een aanvullend pakket.

Beste zorgverzekering voor 2014 afsluiten

Neem alle tijd om de premies en voorwaarden van de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, want u hoeft pas voor 1 februari 2014 een definitieve keuze te hebben gemaakt. De bestaande zorgverzekering dient tijdig en uiterlijk op 31 december 2013 opgezegd te zijn. U kunt de beste zorgverzekering voor 2014 vinden door een vergelijking te maken en op de volgende punten te letten:

 

  • Hoogte van de premie
  • Korting bij hoger eigen risico
  • Vrije zorgkeuze
  • Dekking aanvullend zorgpakket
  • Voordeelacties

 

Als u eenmaal de beste zorgverzekering voor 2014 hebt gevonden, dan kunt u deze meteen online afsluiten. Kijk ook of de nieuwe verzekeraar een overstapservice biedt, waardoor het overstappen nog eenvoudiger wordt gemaakt.