Goedkope premie

Alles is online

Stopzetten per dag mogelijk

Aanvullende modules

Uitgebreide basisdekking

Verzekeruzelf caravanverzekering

De Verzekeruzelf caravanverzekering is ideaal voor een ieder die met een veilig en verzekerd gevoel op vakantie wil gaan met de toercaravan. Ook indien de vakantie in een stacaravan wordt doorgebracht biedt deze verzekering een goede dekking en dat geldt ook als er sprake is van een vouwcaravan. De caravanverzekering van Verzekeruzelf biedt voor al deze typen caravans uitkomst en er is sprake van een uitgebreide basisdekking die meerdere voordelen biedt. Indien gewenst kan er bij het verzekeren van de caravan voor een aanvullende dekking gekozen worden.

Uitgebreide basisverzekering voor de caravan

De caravanverzekering van Verzekeruzelf.nl biedt een complete basisdekking. Zo wordt er niet alleen een vergoeding uitgekeerd bij diefstal van de caravan, maar geldt dat ook bij verkeersongevallen. Indien er sprake is geweest van brand of storm dat tot schade aan de caravan of vouwwagen heeft geleid, dan valt deze schade eveneens onder de dekking van de basisverzekering. Ook kan er schade geclaimd worden indien er sprake is geweest van schade als gevolg van verborgen gebreken aan de caravan.

Aanvulling op basisverzekering

De inventaris van caravans valt niet standaard onder de uitgebreide basisdekking van de caravanverzekering. Bij Verzekeruzelf wordt echter wel de gelegenheid geboden om de inventaris en uitrusting mee te verzekeren. Zo kan de meest complete dekking worden verkregen en kunt u altijd goed verzekerd op reis gaan.

Eenvoudig premie online berekenen

Bij deze verzekeraar kan alles online gedaan worden en dat betekent dat ook de premie voor de caravanverzekering eenvoudig online berekend kan worden. Om een premieaanbod te kunnen geven, wordt gevraagd om enkele gegevens in te voeren. Zo wordt onder meer naar het bouwjaar gevraagd. Bij deze verzekeraar is het overigens niet mogelijk om caravans ouder dan 15 jaar te verzekeren. Deze worden niet geaccepteerd voor de verzekering.

De cataloguswaarde dient eveneens te worden ingevuld, waarbij de totale verzekerde waarde maximaal 30.000 euro mag bedragen. Er geldt een eigen risico van 75 euro per gebeurtenis. Voor caravans van het merk Tabbert kan deze verzekeraar geen passende verzekering bieden.

De waarde van de inventaris kan worden opgegeven bij de berekening van de premie. Onder de inboedel vallen onder meer zaken als het beddengoed, gordijnen, gereedschappen en andere zaken. Verder kan een bedrag voor de uitrusting worden ingevuld als deze meeverzekerd moet worden. Daarbij kan er gedacht worden aan voortenten en luifels, maar ook aan bijbouwsels, zoals antennes en zonnepanelen.

Als alle gegevens zijn ingevuld, kan nog de keuze worden gemaakt voor de berekeningsperiode van de premie. Zo kan er per maand, kwartaal, zes maanden of jaar worden betaald. Met een druk op de knop wordt dan de premie getoond die berekend is voor de Verzekeruzelf caravanverzekering. Wat handig is, dat ook het voordeel wordt getoond dat men kan besparen in vergelijking met de gemiddelde landelijke premie voor caravanverzekeringen. De volgende stap is het aanmaken van een account om de verzekering voor de caravan online bij Verzekeruzelf.nl af te sluiten.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.