Kinderen gratis naar Dolfinarium en Walibi bij HEMA

De HEMA zorgverzekering is voordelig en biedt een goede dekking, maar kent daarnaast nog meerdere voordelen. Zo kunnen kinderen die meeverzekerd zijn op de polis van de ouders het hele jaar 2015 gratis het Dolfinarium en Walibi bezoeken. Onbeperkt gratis plezier en dat het hele jaar door als een van de ouders of beide ouders een HEMA basisverzekering afsluiten al dan niet in combinatie met een aanvullende zorgverzekering. Kinderen krijgen het gehele seizoen met de zorgpas gratis entree voor de twee genoemde attractieparken en de ouders profiteren het hele jaar door van de kortingskaart die recht geeft op 10 procent korten op bijna het complete assortiment van deze winkelketen.walibi

Gratis toegang Dolfinarium en Walibi
Voor de gratis toegang tot het Dolfinarium en Walibi geldt wel een voorwaarden en dat is dat de entree voor kinderen uitsluitend gratis is als er minimaal één betalende volwassen meegaat. Bovendien moet de zorgpas worden vertoond net als een geldig identiteitsdocument. Als aan deze voorwaarde wordt voldaan, kunnen kinderen het hele jaar door samen met een betalende volwassen gratis een van de attractieparken bezoeken.

De HEMA zorgverzekering kortingskaart wordt aan de verzekerde verstrekt en biedt de gelegenheid om 10 procent korting te krijgen op het assortiment van deze winkelketen in heel Nederland. De korting geldt ook indien er sprake is van een aanbieding, maar wordt niet toegepast indien er sprake is van de aanschaf van een cadeaukaart, een verzekering of telecomproduct.

Voordelen HEMA zorgverzekering
De HEMA zorgverzekering biedt talloze voordelen, zoals een scherpe basispremie en de mogelijkheid om een eigen huisarts en apotheek te nemen. De premie van de basisverzekering komt uit op 97 euro zonder vrijwillig eigen risico en op slechts 73 euro per maand als gekozen wordt voor het hoogste bedrag aan vrijwillig eigen risico. De basisverzekering kent een volledige vergoeding voor kosten die gemaakt worden bij zorg die van gecontracteerde aanbieders wordt afgenomen. Indien de keuze wordt gemaakt om zorg bij een andere aanbieder af te nemen, dan wordt een vergoeding verstrekt van 75 procent van het wettelijke tarief.

Aanvullend verzekeren
Met betrekking tot het aanvullend verzekeren geldt dat er uit drie pakketten een keuze kan worden gemaakt voor een aanvullende zorgpolis en ook uit drie pakketten als de keuze valt op het afsluiten van een tandartsverzekering. Bij de aanvullende zorgpolis geldt voor het eerste pakket een premie van 7 euro, voor het tweede pakket een premie van 14 euro en voor het meest complete pakket een premie van 24 euro per maand.

In het eerste pakket met een premie van 7 euro worden negen behandelingen door de fysiotherapeut vergoed. Daarnaast wordt voor vrouwen een vergoeding van 100 procent verstrekt voor voorbehoedsmiddelen en is er voor spoedeisende zorg in het buitenland een vergoeding van 100 procent beschikbaar. De twee andere pakketten kennen een uitgebreidere dekking. De premie van de HEMA zorgverzekering kan online berekend worden en bij het afsluiten van de zorgpolis krijgt de verzekerde een kortingskaart en kunnen kinderen het hele jaar gratis naar het Dolfinarium en Walibi.