FBTO autoverzekering met gratis APK en extra kortingen

by Robbert

fbtoIedereen die wil overstappen of een auto gaat kopen en een goede verzekering wil, kan nu van extra voordelen profiteren. Bij het afsluiten van een FBTO autoverzekering kan de verzekerde namelijk gratis voor een APK in aanmerking komen en daarnaast nog eens profiteren van andere kortingen en voordelen die er geboden worden. Bijvoorbeeld met het heel handig aanzetten en uitzetten van modules, zodat er altijd sprake is van een goede verzekering die aansluit bij de situatie. Bekijk ook de andere voordelen en profiteer daarvan bij het afsluiten van een FBTO autoverzekering.


Gratis APK
De APK is gratis voor iedereen die een FBTO autoverzekering afsluit. Daarbij wordt het bovendien heel gemakkelijk gemaakt voor de verzekerde om een afspraak voor de keuring van de auto te maken. Dat kan namelijk bij een van de garages waarmee de verzekeraar afspraken heeft gemaakt. Via MijnFBTO kunnen de klanten zien welke garages dat zijn en de afspraak voor de keuring kan online worden gepland.

Extra korting
De gratis APK is niet het enige voordeel waar klanten van profiteren, want er wordt door de garagebedrijven waarmee de verzekeraar afspraken heeft, namelijk ook nog eens korting verstrekt. De korting heeft betrekking op het onderhoud van de auto en er wordt dan ook maar liefst 10 procent korting op de onderhoudsbeurt gegeven. Voor een grote onderhoudsbeurt wordt de auto zelfs opgehaald en weer netjes voor de deur afgeleverd, op elk gewenst adres. De garagebedrijven bieden een extra service voor de klanten van FBTO, want degene met een autoverzekering kunnen rekenen op een auto die ook nog eens aan de binnenkant is schoongemaakt.

Modules simpel aan- en uitzetten
Bij de FBTO autoverzekering kan er een aanvullende module worden afgesloten, zoals eigen keuze schadeherstelbedrijf of een ongevallen inzittenden verzekering. Er zijn in totaal zeven modules. Zo is het ook nog mogelijk om de module pechhulp te selecteren, voor de schadeverzekering bestuurder te kiezen, pechhulp buitenland te nemen of gebruik te maken van de no-claimbeschermer.

Direct bij het afsluiten van een FBTO autoverzekering kan de keuze voor een of meerdere modules worden gemaakt. Het handige van het systeem dat door deze verzekeraar gehanteerd wordt, is dat de verzekerde op ieder moment een module kan uitschakelen en weer inschakelen. Dat is bijvoorbeeld handig als de autovakantie naar het buitenland eraan komt en de verzekerde van de pechhulp buitenland gebruik wenst te maken. Na terugkeer kan de module dan weer uit worden gezet als er voorlopig niet met de auto naar het buitenland wordt gereden. Zo geldt dat voor alle modules die door de verzekerde worden geselecteerd.

Bij het afsluiten van de pechhulp binnen en buitenland module krijgt de verzekerde een korting van 10 euro op jaarbasis. Mocht een reparatie onverhoopt langer duren dan 48 uur, dan gelden er aanvullende polisvoorwaarden.

Profiteer het hele jaar door van alle voordelen van de FBTO autoverzekering en maak ook elk jaar gebruik van de gratis APK en extra korting die gegeven wordt bij een onderhoudsbeurt van de auto.

 

 

← vorige

volgende →