Lage premie zorg

De Unive zorgverzekering met een basispolis is al af te sluiten voor een bedrag van 82,42 euro per maand. Het is zelfs mogelijk om van een extra korting te profiteren als een verzekerde nog meer verzekeringen heeft lopen bij deze maatschappij. In dat geval kan de Unive zorgverzekering zelfs met een korting tot wel tien procent worden aangeboden. De basisverzekering kan naar eigen inzicht en voorkeuren worden uitgebreid met een aanvulling, zoals een tandartsverzekering of een totaalpakket.

 

Totaalpakketten

Als aanvullende dekking op de basispolis kan er een keuze worden gemaakt uit vier verschillende totaalpakketten. Elke variant is weer toepasselijk voor een bepaalde doelgroep en levenssituatie. Zo is er het Jong pakket voor jongeren met een leeftijd tussen de 18 en 27 jaar, waarbij fysiotherapie, tandarts en vaccinaties voor reizen onder de dekking vallen. Ook is er het Fit en Vrij pakket voor fitte mensen tot een leeftijd van 50 jaar. Het Gezin pakket is bij uitstek geschikt voor het complete gezin inclusief extra kraamzorg. Het Vitaal pakket kan gekozen worden als de kinderen het huis hebben verlaten.

 

Aanvullende modules

De Unive zorgverzekering kan verder aangevuld worden met drie aanvullende modules, zoals de Extra Zorg Polis Beter, Extra Zorg Polis Goed en de Extra Zorg Polis Best. Verder is het mogelijk om een tandartsverzekering af te sluiten, die eveneens in drie varianten beschikbaar is met een meer of minder uitgebreide dekking. De keuzehulp kan dienst om de beste zorgpolis te selecteren en naar wens kan de zorgpremie meteen online worden berekend.

VerzekeraarVrije zorgkeuzePrijs / KwaliteitKortingPremie €385 eigen risicoPremie €885 eigen risicoBereken
1ziezoziezoCijfer:
8.0
Laagste Premie

beperkte vrije zorg
zorgverzekering Energiek
2OHRAOHRACijfer:
8.5
Meest Gekozen!

zorgverzekering OHRA
3univeuniveCijfer:
8.0
Laagste Premie + vrije zorgkeuze
zorgverzekering Unive
4DitzoDitzoCijfer:
8.1
zorgverzekering Ditzo
5anderzorganderzorgCijfer:
7.3
zorgverzekering anderzorg
6FBTOFBTOCijfer:
8.0
zorgverzekering Unive
7hemahemaCijfer:
8.0
zorgverzekering hema
8zilverenkruisZilverenkruisCijfer:
8.2
zorgverzekering Pro life