Meeùs opstalverzekering

De Meeus opstalverzekering is en verzekering voor het woonhuis die zeker aan te raden is voor woningeigenaren. Bij het afsluiten van een hypotheek voor een woning, zal bovendien door de bank vaak een verplichting worden gesteld om het woonhuis te verzekeren. Dat voorkomt namelijk grote financiële verrassingen in het geval er schade als gevolg van bijvoorbeeld brand aan de woning ontstaat. Bij een Meeus opstalverzekering is er sprake van een uitstekende dekking voor de opstal en vallen vele oorzaken onder de verzekeringsvoorwaarden.

Verzekerd voor schade aan woonhuis

Met de Meeus opstalverzekering is er sprake van een goede verzekering voor schade aan het woonhuis. Er zijn meerdere oorzaken en gebeurtenissen die tot schade kunnen leiden en waarbij het maar goed is dat er een beroep op de verzekering kan worden gedaan. Denk maar eens aan de situatie dat er zich een brand voordoet, waarbij niet heel snel wordt ingegrepen. In dat geval kan het woonhuis ernstige schade toegebracht worden. De opstalverzekering biedt dekking voor brand als oorzaak van de schade, maar dat geldt ook voor tal van andere gebeurtenissen.

Weersomstandigheden kunnen eveneens op allerlei manieren schade toebrengen aan de woning. Bij een heftige storm kunnen bomen in de omgeving omwaaien en op het dak vallen en er kunnen door de hevige windstoten uiteraard ook dakpannen van het dak afvliegen. Dit soort situaties kunnen zich voordoen en daarvoor biedt de opstalverzekering van Meeus dekking. Dat geldt overigens ook indien er sprake is geweest van een inbraak waarbij door grof geweld schade aan de woning is ontstaan.

Inclusief glasverzekering

Bij de Meeus opstalverzekering is glas standaard meeverzekerd. Dat is een pluspunt, want dat is lang niet bij alle opstalverzekeringen van andere verzekeraars het geval. Bij glasschade aan de woning kan er gedacht worden aan een gebroken ruit in een raam, maar ook gebroken ruitjes in deuren komen voor vergoeding in aanmerking vanuit deze glasverzekering die standaard bij het verzekeren van de opstal wordt aangeboden.

Naast dat glasschade is gedekt, geldt ook dat er een dekking is voor schade aan de fundering. Bovendien worden bouwmaterialen in het huis meeverzekerd. Dat is van toepassing op het moment dat er sprake is van een verbouwing en de materialen daarvoor in de woning zijn opgeslagen.

Premie Meeus opstalverzekering

De hoogte van de premie van de Meeus opstalverzekering wordt op meerdere factoren gebaseerd. Het is voor een ieder mogelijk om online de premie voor de opstalverzekering via de website van Meeus te berekenen. Ook wordt uiteraard aangeraden om de voorwaarden van deze verzekering door te nemen net als de productomschrijving. De rekenmodule biedt de gelegenheid om de exacte premie te berekenen op basis van de individuele situatie. Op die manier kan direct een concreet beeld verkregen worden van de kosten van de Meeus opstalverzekering. Naar wens kan vervolgens de polis meteen online worden aangevraagd. Eventueel kan er ook geprofiteerd worden van een korting op de premie in verband met een aanbod voor een collectieve verzekering.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.