De DAS rechtsbijstandparticulier is een uitgebreidere rechtsbijstandverzekering dan de budgetpolis van deze verzekeraar. Bij de DAS rechtsbijstandparticulier kan er een keuze worden gemaakt tussen de variant Compleet en de variant Royaal, waarbij er sprake is van uitgebreide dekkingen met betrekking tot uiteenlopende rechtsgebieden. De variant Particulier is één van de meest gevraagde rechtsbijstandverzekeringen van DAS, maar de variant Royaal biedt weer de meest uitgebreide dekking.

• Verzekering voor het hele gezin
• Ongelimiteerd telefonisch advies
• Uitgebreide dekking
• Aantrekkelijke premie

DAS rechtsbijstandparticulier Compleet

De DAS rechtsbijstandparticulier Compleet biedt een dekking bij bijna alle conflicten voor het hele gezin. In de dekking van deze rechtsbijstandverzekering zijn ook conflicten met de overheid, buren en werkgever inbegrepen. Verder wordt er dekking geboden op het gebied van consumentenrecht bij aankopen in de Benelux en in Duitsland en kan er onbeperkt telefonisch advies worden gevraagd. Er geldt bij deze DAS rechtsbijstandparticulier verzekering geen eigen risico als er sprake is van een conflict bij schade als gevolg van een ongeval of aanrijding. Er geldt wel voor andere conflictsituaties een eigen risico, dat per conflict standaard 100 euro bedraagt. Wie bij geen enkele conflictsituatie een eigen risico wil dragen, kan de keuze maken voor de DAS rechtsbijstandparticulier Royaal.

DAS rechtsbijstandparticulier Royaal

Als particulier hebt u ook de mogelijkheid om voor de meest uitgebreide dekking te kiezen met de Royaal polis voor particulieren. Er wordt dan een totaalpakket geboden op het gebied van rechtsbijstand. In deze polis is onder meer een extra dekking opgenomen voor belastingzaken, vermogensbeheer en echtscheiding. In de EU wordt bovendien dekking geboden voor uw werk en voor alle aankopen. Bovendien is er geen enkel eigen risico. De wereldwijde dekking geldt niet alleen tijdens uw vakantie, maar ook in het verkeer.