Meest voorkomende conflicten

Ontslag en werkloosheid

Ongeval en verkeersschade

Telefonisch advies

DAS rechtsbijstand voor iedereen

Das rechtsbijstandvooriedereen is één van de rechtsbijstandverzekeringen van deze verzekeraar die iedereen kan afsluiten. Het betreft hier namelijk een budget rechtsbijstandverzekering, waarbij er sprake is van een dekking bij de meest voorkomende juridische conflicten. Met de DAS rechtsbijstandvooriedereen kan er juridische bijstand worden verkregen op specifieke rechtsgebieden tegen een lage premie. Deze rechtsbijstandverzekering is dus als basis geschikt voor iedereen.

Budget rechtsbijstandverzekering

De DAS rechtsbijstandvooriedereen is een betaalbare polis voor iedereen, waarmee het hele gezin verzekerd kan worden voor juridische bijstand bij veelvoorkomende juridische conflicten. De budgetdekking biedt onder meer de mogelijkheid om gratis telefonisch advies in te winnen als de verzekerde onvoorzien in een juridisch conflict terecht komt. Het inwinnen van telefonisch advies is onbeperkt gratis, waarbij er een praktisch advies wordt verstrekt over uw plichten en rechten. De polis van de DAS rechtsbijstandvooriedereen kan online worden afgesloten met de optie deze binnen een termijn van veertien dagen te annuleren zonder financiële verplichtingen.

Budgetdekking

De budgetdekking van de DAS rechtsbijstandvooriedereen heeft betrekking op verschillende rechtsgebieden, zoals Verkeer en Vakantie, Gezondheid, Voertuige, Aankopen, Wonen en Werk en Inkomen. Bij Werk en Inkomen wordt er dekking geboden bij ontslag of bij een conflict omtrent beroepsziekte en bedrijfsongevallen. Met deze DAS rechtsbijstandvooriedereen worden geschillen over het arbeidscontract bijvoorbeeld niet gedekt, maar daarvoor kan voor de DAS Particulier polis worden gekozen, waar een complete arbeidsdekking wordt geboden. De DAS rechtsbijstandvooriedereen voorziet dus vooral in een dekking bij veelvoorkomende conflicten op de hiervoor genoemde rechtsgebieden. U kunt de premie van deze budgetpolis voor rechtsbijstand online op de website van de verzekeraar DAS uitrekenen.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.