Ditzo rechtsbijstandverzekering

Ditzo rechtsbijstandverzekering

De Ditzo rechtsbijstandverzekering voorziet in juridische bijstand bij uiteenlopende conflicten op het gebied van onder meer arbeidsrecht en consumentenrecht. De juridische helpdesk voorziet in gratis advies en elke verzekerde heeft de mogelijkheid om eigen dekkingen van de Ditzo rechtsbijstandverzekering te kiezen, die het beste aansluiten bij de persoonlijke situatie. De dekking is onbeperkt ongeacht de lengte van een eventuele rechtszaak.

Eigen keuze dekkingen

Bij het afsluiten van de Ditzo rechtsbijstandverzekering kan er een keuze worden gemaakt uit vier verschillende rechtsgebieden, zoals Werk en Inkomen, Consument en Woning, Vermogen en Verkeer. De juridische helpdesk kan door de verzekerde met een Ditzo rechtsbijstandverzekering gratis benaderd worden. De juridische helpdesk is beschikbaar voor bestaande zaken, juridische vragen, toetsing van contracten en voorwaarden, modelcontracten en voorbeeldbrieven en adviezen voor het voorkomen van juridische conflicten. Overigens bestaat de mogelijkheid om de Juridische Helpdesk als een apart abonnement af te sluiten. De kosten voor het inschakelen van een externe deskundige of advocaat worden vergoed indien er sprake is van een Ditzo rechtsbijstandverzekering.

Alles online

Het online afsluiten van de Ditzo rechtsbijstandverzekering is zo gebeurd, maar u kunt ook eerst een online premievoorstel ontvangen. Indien de Ditzo rechtsbijstandverzekering niet meer gewenst is, dan kan de polis online worden opgezegd. Ook het doorgeven van wijzingen kan online gedaan worden net als het melden van schade. Overigens is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld schademeldingen telefonisch door te geven.

Beoordelingen van onze klanten