Geen maximale kostenvergoeding

Inwonende kinderen meeverzekerd

Keuzevrijheid advocaat

Veertien dagen bedenktijd

Kruidvat rechtsbijstandsverzekering

De Kruidvat autoverzekering biedt zekerheid voor een lage premie met de optie om de basisdekking verder uit te breiden. Er worden drie basisdekkingen aangeboden en verschillende aanvullende dekkingen, zodat een polis op maat kan worden samengesteld. Er zijn verschillende voordelen verbonden bij de keuze om de auto via Kruidvat te verzekeren. Zo is er sprake van een hoge bonus/malus korting tot tachtig procent en telt de tweede gezinsauto met de schadevrije jaren van de eerste verzekerde auto. De polis kan per maand worden opgezegd en er wordt altijd een snelle schadeservice geboden.

Basisdekking

Tot de basisdekking van de Kruidvat rechtsbijstandverzekering behoort onder meer gratis telefonisch en schriftelijk juridisch advies. Daar kan ook gebruik van worden gemaakt indien er geen juridisch conflict aan ten grondslag ligt. Verder wordt er juridische bijstand verleend bij het verhalen van schade die een derde heeft veroorzaakt. Ook wordt er juridisch hulp geboden indien er sprake is van conflicten met vereniging en kan er bemiddeld worden bij conflicten, zoals bij een conflict naar aanleiding van een gekocht product. Deze basisdekking kan naar wens worden uitgebreid met aanvullende modules.

Extra dekkingen

Wie meer zekerheid wil en zich tegen specifieke risico’s op juridisch gebied wil indekken kan een of meerdere extra dekkingen afsluiten bij de Kruidvat rechtsbijstandverzekering. De modules hebben betrekking op verkeer, wonen en persoon, arbeid en inkomen en fiscaal recht en vermogensbeheer. Bij een specifieke module, zoals verkeer, wordt er rechtshulp op dat gebied verleend. Zo kan er ondersteuning worden geboden bij verhaalsschade in het verkeer en hulp worden geboden bij conflicten over bijvoorbeeld de huur van een auto. Indien er een advocaat nodig is, dan biedt de rechtsbijstandpolis daar een vrije keuze in voor het inschakelen van een advocaat.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.