Centraal Beheer Achmea reisverzekering

Hulp en vergoeding bij financiële schade als gevolg van ongeval, ziekte of overlijden

In het buitenland altijd verzekerd van overwinteraar tot wereldreiziger

Kinderen tot vijf jaar zijn altijd gratis meeverzekerd

Centraal Beheer Achmea reisverzekering

Centraal Beheer Achmea heeft een doorlopende reisverzekering in het assortiment van verzekeringsproducten beschikbaar. Deze wordt aangeboden onder de noemer van een permanente reisverzekering en biedt de mogelijkheid zelf de gewenste dekking te selecteren.

Centraal Beheer Achmea permanente reisverzekering

Deze verzekering van Centraal Beheer Achmea biedt een aantal voordelen. Zo is de verzekerde gedurende het hele jaar verzekerd tijdens reizen en geldt er geen beperking ten aanzien van het aantal vakantiedagen. Overwinteraars, maar ook wereldreizigers kunnen gebruikmaken van deze optie. Voor zakelijke reizigers geldt dat er een aparte dekking Zakenreis kan worden afgesloten.

Voordelen permanente reisverzekering Centraal Beheer Achmea

Een van de voordelen van de permanente reisverzekering van Centraal Beheer Achmea is dat er geen eigen risico aan verbonden is. Dat betekent dat de totale schade vergoed zal worden, waarbij er uiteraard wel rekening wordt gehouden met de maximaal te vergoeden schade. Een ander voordeel van deze optie is dat de kinderen tot vijf jaar gratis op de polis zijn meeverzekerd.

Samenstellen

Bij deze polis van Centraal Beheer Achmea is het mogelijk om zelf de verzekering samen te stellen. Er is namelijk een basisdekking en die basisdekking kan naar wens worden uitgebreid met aanvullende modules. Bovendien bepaalt u zelf of u kiest voor een reisverzekering met werelddekking of voor een dekking in Europa. De premie kan online berekend worden en vervolgens kan hij direct online worden afgesloten.

Centraal Beheer doorlopende reisverzekering

De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering kent geen eigen risico en onderscheidt zich daarmee van vele andere reisverzekeringen, waar wel een eigen risico op van toepassing is. De maximale reisduur van 365 aaneengesloten dagen is een ander opvallend kenmerk van de Centraal Beheer doorlopende reisverzekering. Dit product is dan ook prima geschikt voor bijvoorbeeld wereldreizigers en overwinteraars, die lange tijd achtereen van huis zijn. Een groot aantal zaken zijn standaard verzekerd, zoals ongevallen, geld, bagage en persoonlijke hulpverlening. Tot 5 jaar zijn kinderen bovendien gratis meeverzekerd op de polis.

 

* Maximale dekkingen gelden per persoon. Er kunnen lagere maximale bedragen voor koppels en gezinnen van toepassing zijn, zodat het aan te bevelen is om altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar na te gaan.

Aanvullende dekking en verzekering

Bij het afsluiten van de Centraal Beheer doorlopende reisverzekering kan er een aanvullende verzekering of aanvullende dekking worden afgesloten. Zo is er de aanvullende dekking voor medische kosten, waarbij de kosten worden vergoed, die niet door de zorgverzekeraar betaald worden. Voor wintersporten en onderwatersporten kan eveneens een aanvullende dekking worden geselecteerd net als voor voertuigenhulp in het buitenland. Ook kan de voorkeur worden gegeven aan de dekking voor vervangend vervoer. Een zakenreis valt niet onder de reguliere Centraal Beheer doorlopende reisverzekering, maar daarvoor kan een aparte zakenreisverzekering worden afgesloten. Voor het vergoeden van de kosten van annulering van een reis of vakantie kan een annuleringsverzekering worden afgesloten bij Centraal Beheer Achmea. Hiervoor geldt een maximale vergoeding van 2.000 euro per reis en van 5.500 euro per persoon op jaarbasis. Voor gezinnen zijn er andere maxima van toepassing van respectievelijk 4.500 euro en 13.600 euro.

Conclusie Centraal Beheer doorlopende reisverzekering

Met de keuze voor de Centraal Beheer doorlopende reisverzekering kan elke verzekerde 365 aaneengesloten onbezorgd op reis gaan. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt uit een dekking voor Europa of voor de hele wereld. Er is geen sprake van een eigen risico bij de Centraal Beheer doorlopende reisverzekering en ook worden er geen poliskosten in rekening gebracht. De bagage is per persoon verzekerd tot een bedrag van 2.500 euro en er kan in het buitenland op persoonlijke hulpverlening worden gerekend. De aanvullende dekkingen bieden uitgebreide keuzemogelijkheden voor het samenstellen van een reisverzekering op maat. Een zakenreisverzekering kan voor zakenreizen worden afgesloten. En ongevallen zijn bij de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea verzekerd tot een bedrag van 5.000 euro bij overlijden en tot 50.000 euro bij blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

Beoordelingen van onze klanten

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman