OHRA reisverzekering

De OHRA reisverzekering onderscheidt zich in de tijdelijke en in de permanente variant. Beide bieden een aantal voordelen en de keuze kan onder meer afgestemd worden op het reisgedrag.

• Actiekorting
• Volledige meeverzekering van bagage
• Bij watersport en wintersport persoonlijke hulpverlening
• Persoonlijke hulpservice van Ohra altijd beschikbaar
• Zelf pakket kiezen

Voordelen permanente reisverzekering

Bij de OHRA permanente reisverzekering is de verzekerde gedurende 365 jaar per verzekerd tijdens reizen en uitstapjes. Er wordt bij deze optie wereldwijde dekking geboden en er is hulp in eigen taal beschikbaar. In het buitenland kan er gratis gebruik worden gemaakt van een leenauto. Voor onderwatersport en wintersport geldt dat deze standaard zijn meeverzekerd.

Voordelen  tijdelijke reisverzekering

De tijdelijke OHRA reisverzekering kan tot een dag voor vertrek worden afgesloten. Meereizende kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Er kunnen naar wens aanvullende modules worden afgesloten voor optimale zekerheid. De hulpdienst is 24 uur per dag beschikbaar, waar persoonlijke hulpverlening geboden wordt.

Premie

De premie voor de OHRA permanente reisverzekering begint bij 3,00 euro per maand en de tijdelijke kan al vanaf 0,60 euro per dag worden afgesloten. Wie een verzekering afsluit kan van een aantal voordelen profiteren. Zo wordt er bijvoorbeeld tien procent sneeuwkorting gegeven op vakantiehuizen bij Belvilla. Ook voor de aanschaf van een SOS AlarmCard kan er gerekend worden op een aantrekkelijke korting. Dat geldt eveneens voor het winkelen in de OHRA shop, waar een korting van zes procent wordt gegeven. Bij de BOXO talenwaaier wordt er gratis een beschermhuls verstrekt.

Premie en kenmerken

OHRA doorlopende reisverzekering

De Ohra doorlopende reisverzekering biedt een permanente dekking voor een reisduur van maximaal 365 aangesloten dagen. Standaard zijn er al veel zaken in de basisdekking van de Ohra doorlopende reisverzekering opgenomen, zoals bagagedekking, wintersportdekking en hulpverlening.

Premieberekening en afsluiten
ProductReisverzekering
Type Doorlopend
Basispremie volwassenen€ 36,00 op jaarbasis
Basispremie koppels€ 63,00 op jaarbasis
Basispremie gezinnen€ 81,00 op jaarbasis
Standaard dekkingBagage, wintersport en onderwatersport, persoonlijke hulpverlening
DekkingsgebiedWereld
Maximale reisduur365 dagen aaneengesloten
Poliskosten eenmalig€ 3,50
Opmerkinggeen

Dekkingsmogelijkheden
RubriekMaximale dekking*
HulpverleningKostprijsvergoeding
BagageTot maximaal € 3.750,-
Medische kostenAanvullende dekking. Kostprijsvergoeding
AnnuleringAanvullende verzekering tot € 1.250,-
OngevallenAanvullende verzekering tot € 75.000,-
Wintersport / onderwatersportDekking voor onderwatersport en wintersport met vergoeding voor bijvoorbeeld de kosten van skipassen, skilessen en sportuitrusting.
AutohulpAanvullende dekking
Geld en chequesAanvullende dekking
Zakelijke dekkingAanvullende verzekering. Het jaar door verzekerd tijdens alle zakenreizen.
Bagage eigen risico€ 70,- per gebeurtenis

* De maximale dekking is weergegeven per persoon, maar voor gezinnen en andere samenstellingen van reisgezelschappen kunnen andere bedragen gelden. Het is daarom altijd verstandig om de voorwaarden te checken van de reisverzekering voordat deze wordt afgesloten.

Details van de OHRA doorlopende reisverzekering

Standaard dekking

De standaard dekking van de Ohra doorlopende reisverzekering voorziet onder meer in een wintersportdekking, waarbij er een vergoeding plaats kan vinden van kosten voor skipassen, huur van de wintersportuitrusting en skilessen. De maximale reisduur voor de Ohra doorlopende reisverzekering is vastgesteld op 365 dagen. Voor schade of verlies van bagage geldt een eigen risico van 70 euro. Het eigen risico is eveneens van toepassing op schade aan het vakantieverblijf.

Aanvullende dekking en verzekering

Bij het afsluiten van een Ohra doorlopende reisverzekering kan de keuze gemaakt worden voor een aanvullende verzekering of aanvullende dekking. Zo kan er een aparte verzekering voor ongevallen op reis worden afgesloten en kan er een keuze worden gemaakt voor de dekking van medische kosten. Een uitgebreide dekking voor geld en cheques met een maximale vergoeding van 750 euro per reis behoort eveneens tot de mogelijkheden, waarbij het genoemde bedrag voor alle verzekerden als totaal geldt. Een andere dekking betreft de hulp bij voertuigen. Verder kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten met een vergoeding tot 1,500 euro per persoon en per reis. Het maximale bedrag voor alle verzekerden is daarbij gesteld op 6.000euro per reis. Zakenreizigers kunnen een speciale zakenreisverzekering afsluiten voor reizen naar beurzen, congressen en lezingen in het buitenland.

Conclusie OHRA doorlopende reisverzekering

Met een standaard dekking is de verzekerde 365 dagen prima verzekerd met de Ohra doorlopende reisverzekering. Schade aan bagage en vakantieverblijf zijn standaard verzekerd met een beperkt eigen risico. De wintersportdekking maakt deel uit van de standaard dekking en in het buitenland kan er altijd een beroep worden gedaan op persoonlijke hulpverlening. Iedereen kan zelf de Ohra doorlopende reisverzekering vanuit de standaard dekking uitbreiden met uiteenlopende modules.