OHRA reisverzekering

Actiekorting

Volledige meeverzekering van bagage

Bij watersport en wintersport persoonlijke hulpverlening

Persoonlijke hulpservice van Ohra altijd beschikbaar

Zelf pakket kiezen

OHRA reisverzekering

De OHRA reisverzekering onderscheidt zich in de tijdelijke en in de permanente variant. Beide bieden een aantal voordelen en de keuze kan onder meer afgestemd worden op het reisgedrag.

Voordelen permanente reisverzekering

Bij de OHRA permanente reisverzekering is de verzekerde gedurende 365 jaar per verzekerd tijdens reizen en uitstapjes. Er wordt bij deze optie wereldwijde dekking geboden en er is hulp in eigen taal beschikbaar. In het buitenland kan er gratis gebruik worden gemaakt van een leenauto. Voor onderwatersport en wintersport geldt dat deze standaard zijn meeverzekerd.

Voordelen tijdelijke reisverzekering

De tijdelijke OHRA reisverzekering kan tot een dag voor vertrek worden afgesloten. Meereizende kinderen tot vijf jaar zijn gratis meeverzekerd. Er kunnen naar wens aanvullende modules worden afgesloten voor optimale zekerheid. De hulpdienst is 24 uur per dag beschikbaar, waar persoonlijke hulpverlening geboden wordt.

Premie

De premie voor de OHRA permanente reisverzekering begint bij 3,00 euro per maand en de tijdelijke kan al vanaf 0,60 euro per dag worden afgesloten. Wie een verzekering afsluit kan van een aantal voordelen profiteren. Zo wordt er bijvoorbeeld tien procent sneeuwkorting gegeven op vakantiehuizen bij Belvilla. Ook voor de aanschaf van een SOS AlarmCard kan er gerekend worden op een aantrekkelijke korting. Dat geldt eveneens voor het winkelen in de OHRA shop, waar een korting van zes procent wordt gegeven. Bij de BOXO talenwaaier wordt er gratis een beschermhuls verstrekt.

OHRA doorlopende reisverzekering

De Ohra doorlopende reisverzekering biedt een permanente dekking voor een reisduur van maximaal 365 aangesloten dagen. Standaard zijn er al veel zaken in de basisdekking van de Ohra doorlopende reisverzekering opgenomen, zoals bagagedekking, wintersportdekking en hulpverlening.

 

* De maximale dekking is weergegeven per persoon, maar voor gezinnen en andere samenstellingen van reisgezelschappen kunnen andere bedragen gelden. Het is daarom altijd verstandig om de voorwaarden te checken van de reisverzekering voordat deze wordt afgesloten.

Premie en kenmerken

Product Reisverzekering
Type Doorlopend
Basispremie volwassenen € 36,00 op jaarbasis
Basispremie koppels € 63,00 op jaarbasis
Basispremie gezinnen € 81,00 op jaarbasis
Standaard dekking Bagage, wintersport en onderwatersport, persoonlijke hulpverlening
Dekkingsgebied Wereld
Maximale reisduur 365 dagen aaneengesloten
Poliskosten eenmalig € 3,50
Opmerking geen
Dekkingsmogelijkheden
Rubriek Maximale dekking*
Hulpverlening Kostprijsvergoeding
Bagage Tot maximaal € 3.750,-
Medische kosten Aanvullende dekking. Kostprijsvergoeding
Annulering Aanvullende verzekering tot € 1.250,-
Ongevallen Aanvullende verzekering tot € 75.000,-
Wintersport / onderwatersport Dekking voor onderwatersport en wintersport met vergoeding voor bijvoorbeeld de kosten van skipassen, skilessen en sportuitrusting.
Autohulp Aanvullende dekking
Geld en cheques Aanvullende dekking
Geld en cheques Aanvullende verzekering. Het jaar door verzekerd tijdens alle zakenreizen.
Bagage eigen risico € 70,- per gebeurtenis

Standaard dekking

De standaard dekking van de Ohra doorlopende reisverzekering voorziet onder meer in een wintersportdekking, waarbij er een vergoeding plaats kan vinden van kosten voor skipassen, huur van de wintersportuitrusting en skilessen. De maximale reisduur voor de Ohra doorlopende reisverzekering is vastgesteld op 365 dagen. Voor schade of verlies van bagage geldt een eigen risico van 70 euro. Het eigen risico is eveneens van toepassing op schade aan het vakantieverblijf.

Aanvullende dekking en verzekering

Bij het afsluiten van een Ohra doorlopende reisverzekering kan de keuze gemaakt worden voor een aanvullende verzekering of aanvullende dekking. Zo kan er een aparte verzekering voor ongevallen op reis worden afgesloten en kan er een keuze worden gemaakt voor de dekking van medische kosten. Een uitgebreide dekking voor geld en cheques met een maximale vergoeding van 750 euro per reis behoort eveneens tot de mogelijkheden, waarbij het genoemde bedrag voor alle verzekerden als totaal geldt. Een andere dekking betreft de hulp bij voertuigen. Verder kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten met een vergoeding tot 1,500 euro per persoon en per reis. Het maximale bedrag voor alle verzekerden is daarbij gesteld op 6.000euro per reis. Zakenreizigers kunnen een speciale zakenreisverzekering afsluiten voor reizen naar beurzen, congressen en lezingen in het buitenland.

Conclusie OHRA doorlopende reisverzekering

Met een standaard dekking is de verzekerde 365 dagen prima verzekerd met de Ohra doorlopende reisverzekering. Schade aan bagage en vakantieverblijf zijn standaard verzekerd met een beperkt eigen risico. De wintersportdekking maakt deel uit van de standaard dekking en in het buitenland kan er altijd een beroep worden gedaan op persoonlijke hulpverlening. Iedereen kan zelf de Ohra doorlopende reisverzekering vanuit de standaard dekking uitbreiden met uiteenlopende modules.

De meest voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedragPremie p/mPremie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Nieuws

  • Inshared heeft zoals de verzekeraar zelf laat weten een spiksplinternieuwe reisverzekering beschikbaar voor iedereen die goed verzekerd op reis wil gaan en van een onbezorgde vakantie wil ge

  • Wie de vakantie al heeft geboekt of wie nog van plan is om een reis uit te zoeken, maar niet verzekerd is, kan nu van een aanbod profiteren, waarbij er een hoge korting wordt verstrekt op he

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman

Snelle service

Nationaal-reis
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.”
- Koos

Annuleringsverzekering

Inshared-Reis
★★★★☆
Het is verstandig om naast de Inshared reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten. Ook dit betreft een doorlopend verzekeringsproduct en dat voor slechts een aantal euro per maand. Een groot aantal gebeurtenissen vallen onder de dekking van de verzekering tot annulering. Net zoals dat voor de Inshared reisverzekering geldt. De kosten van het verblijf dat niet doorgaat zullen geheel of gedeeltelijk voor een vergoeding in aanmerking komen. Ook als de reis onverhoopt moet worden afgebroken. Bij vakanties met het gezin kan de vergoeding oplopen tot een maximum van 6.000 euro en voor personen, die alleen op vakantie gaan geldt een vergoeding van maximaal 2.000 euro.”
- Sandra van Eijk

Andere varianten

reisverzekering
★★★★☆
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Debby

Standaard dekking

reisverzekering
★★★★☆
De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.
- Florine Veldman

Snelle service

reisverzekering
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.
- Koos

Goede rechtsbijstand

OHRA reisverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Nooit geen probleem

reisverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

reisverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Prima geregeld

zorgverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede zorg

zorgverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen.
- Bert

Prima

zorgverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van mijn hoge zorgkosten en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

OHRA reisverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Jan

Goed

OHRA reisverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Alex