Centraal Beheer reisverzekering afsluiten met handige vakantiechecklist

by Michael

Centraal-Beheer-reisverzekeringKlanten die bij Centraal Beheer Achmea een doorlopende reisverzekering afsluiten, kunnen rekenen op een goede verzekerde reis, maar ook van andere voordelen profiteren. Bijvoorbeeld van de mogelijkheid een eigen unieke vakantiechecklist samen te stellen. U bent bovendien vanaf een premie van 3,34 euro per maand al goed verzekerd met de reispolis die het hele jaar door geldig is voor alle soorten vakanties, reizen en weekendjes weg. Indien gewenst kan er voor een enkele reis een specifieke dekking worden afgesloten, zoals de werelddekking. Na de betreffende reis wordt dan de Europadekking weer van toepassing.

Vakantiechecklist
Iedereen die op vakantie is geweest of veel gereisd heeft, is vast wel eens wat vergeten mee te nemen. Dat kan gaan om belangrijke zaken, maar ook om minder belangrijke zaken, zoals een tandenborstel die vrijwel overal kan worden aangeschaft. Centraal Beheer Achmea heeft een oplossing bedacht om te voorkomen dat men op vakantie ontdekt toch nog wat vergeten te zijn.

Er is voor klanten bij Centraal Beheer Achmea die een doorlopende reisverzekering afsluiten een handige vakantiechecklist ontwikkeld. Door gebruik te maken van de Vertreklist kan iedereen op een ontspannen manier de vakantie voorbereiden. Bestaande klanten hebben over deze optie al bericht ontvangen via e-mail, maar nieuwe klanten die zich aanmelden voor een doorlopende reisverzekering kunnen daarna via de website van Centraal Beheer Achmea de Vertreklist maken.

Vakantievoorbereiding
Voordat u met de echte vakantievoorbereiding begint, is het aan te raden om in ieder geval een reisverzekering af te sluiten. Dat kan online bij Centraal Beheer Achmea en is meteen geregeld, zodat de echte voorpret kan beginnen. De Vertreklist geeft onder meer een aantal handige tips, zoals het controleren van de geldigheid van het paspoort. Verder bestaat de vakantiechecklist uit punten die afgevinkt kunnen worden met spullen die zeker in de bagage moeten worden meegenomen.

Ook praktische tips worden kenbaar gemaakt, zoals het vragen aan de buren of deze een oogje in het zeil willen houden op uw woning. Door een aantal vragen in te vullen de is de Vertreklist meteen klaar voor gebruik. Er is nog een speciale optie beschikbaar en dat is de mogelijkheid om zelf ook een actie toe te voegen die echt niet mag worden vergeten.

De Vertreklist kan online worden ingevuld en de eerste vraag die beantwoord moet worden, heeft betrekking op het vakantieland waar de reis naartoe gaat. Daarna kan worden ingevuld met welk vervoermiddel er wordt gereisd. Bijvoorbeeld met de auto, vliegtuig, camper, caravan, bus, trein of ander vervoermiddel.

Vervolgens komen de vragen met betrekking tot het type verblijf aan bod om daarna bij het type vakantie uit te komen. Bijvoorbeeld een strandvakantie. Ook wordt naar het reisgezelschap gevraagd, zoals of er kinderen meegaan. Nadat alle vragen zijn ingevuld, wordt de Vertreklist automatisch aangemaakt en kan het e-mailadres worden ingevuld om de persoonlijke Vertreklist in de mailbox te ontvangen.

Bij de doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer Achmea zijn kinderen tot 5 jaar gratis verzekerd, geldt er geen eigen risico en is de Alarmcentrale 24 uur per dag beschikbaar.

ReviewsMeer..Bagage verzekerd bedragPremie p/mAfsluiten
1.Zelf
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
Tot 20% korting
informatie
€ 5.000,00
€ 1,39
Zelf reisverzekering
2.allianz-global-assistance
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 1.000,00
€ 1,75
allianz-global-assistance reisverzekering
3.anwb
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.000,00
€ 1,33

Centraal Beheer Achmea reisverzekering
4.Centraal Beheer Achmea
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 3,34
Centraal Beheer Achmea reisverzekering
5.unive
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 3.500,00
€ 1,87
unive reisverzekering
6.Nationale Nederlanden
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 2,23
nationale reisverzekering
7.aegon
Reisverzekering ★★★☆☆ 3
5 1
informatie
€ 3.000,00
€ 2,37
AegonReis reisverzekering
8.Inshared
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 5.000,00
€ 1,92
Inshared reisverzekering

← vorige

volgende →