Profiteer van aanbiedingen bij afsluiten reisverzekering

by Michael

korting reisAls het moment daar is om een reisverzekering af te sluiten voor de vakantie, dan zijn er heel wat mogelijkheden om uit te kiezen. Het is dan ook logisch en een voor de hand liggende stap om een vergelijking te maken tussen verzekeraars. Daarbij is het belangrijk om eerst naar de dekking te kijken en daarna pas naar de premie. Er kan wel van extra voordeel worden geprofiteerd als er bij het afsluiten van een reisverzekering van een speciale aanbieding gebruik kan worden gemaakt. Een speciale aanbieding kan bijvoorbeeld bestaan uit een korting op de premie van de reisverzekering of uit een geschenk dat kan worden verkregen als een polis wordt afgesloten.

Voordeel bij reisverzekering
Het is uiteraard niet aan te raden om op zoek te gaan naar de hoogste korting, maar om eerst een selectie te maken van reisverzekeringen bij verschillende verzekeraars die aan de persoonlijke situatie tegemoetkomen. Op basis daarvan kan er dan gekeken worden naar de voordelen in de vorm van bijvoorbeeld speciale aanbiedingen.

Een aanbieding in de vorm van een korting op de premie van de reisverzekering is natuurlijk aantrekkelijk en zeker als de polis aansluit op de gezinssituatie ten aanzien van het reizen en op vakantie gaan. In dat geval is het dan ook aan te raden ervan te profiteren, want dat brengt toch extra voordeel met zich mee.

Tijdelijke aanbieding
Aanbiedingen die betrekking hebben op de reisverzekering hebben doorgaans een tijdelijk karakter. Bijvoorbeeld vlak voordat het vakantieseizoen weer aanbreekt, want dat is het moment waarop veel mensen nog besluiten om een reisverzekering af te sluiten. Een heel verstandig besluit natuurlijk, want het is altijd van belang om goed verzekerd op vakantie te gaan.

Als er sprake is van een tijdelijke aanbieding in bijvoorbeeld de vorm van een korting op de premie van de reisverzekering, dan is het wel aan te raden om er tijdens de actieperiode gebruik van te maken. Wacht dan ook niet te lang met afsluiten, want de actieperiode kan zomaar ineens voorbij zijn als u te lang wacht.

Pakketkorting
Pakketkorting bij het afsluiten van meerdere verzekeringen bij een verzekeraar heeft doorgaans een vast en doorlopend karakter. Als u al ergens een verzekering hebt afgesloten, dan kunt u bij die verzekeraar kijken of er een pakketkorting verstrekt kan worden op het moment dat u daar ook voor een reisverzekering kiest. Het is echter alleen aan te raden om voor deze optie te kiezen als de reisverzekering de dekking biedt die u wenst en afgestemd is op de vakanties en reizen die u maakt.

Zo kunnen verzekeraars allerlei aanbiedingen presenteren die het voor u goedkoper en voordeliger maken om een reisverzekering af te sluiten. U hoeft zich uiteraard niet te laten leiden door een aanbieding, want uiteindelijk is het meest belangrijk dat de reisverzekering de dekking biedt die u verwacht. Het is alleen maar mooi meegenomen als er van een extra voordeel in de vorm van een korting, cadeau of pakketkorting bij een verzekeraar kan worden geprofiteerd.

ReviewsMeer..Bagage verzekerd bedragPremie p/mAfsluiten
1.Zelf
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
Tot 20% korting
informatie
€ 5.000,00
€ 1,39
Zelf reisverzekering
2.allianz-global-assistance
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 1.000,00
€ 1,75
allianz-global-assistance reisverzekering
3.anwb
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.000,00
€ 1,33

Centraal Beheer Achmea reisverzekering
4.Centraal Beheer Achmea
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 3,34
Centraal Beheer Achmea reisverzekering
5.unive
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 3.500,00
€ 1,87
unive reisverzekering
6.Nationale Nederlanden
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 2,23
nationale reisverzekering
7.aegon
Reisverzekering ★★★☆☆ 3
5 1
informatie
€ 3.000,00
€ 2,37
AegonReis reisverzekering
8.Inshared
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 5.000,00
€ 1,92
Inshared reisverzekering

← vorige

volgende →