Tijdelijk tot 20 % korting op Zelf.nl reisverzekering

by Michael

zelf_reisverzekeringDit is een ideale periode om een reisverzekering af te sluiten met de zomervakantie die op het punt staat te beginnen. Wellicht is de vakantie al geboekt, maar is er nog niet nagedacht over een reisverzekering. Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is het heel verstandig om verzekerd op reis te gaan. Het is bovendien een kleine moeite en voordelig om online een verzekering voor de vakantie af te sluiten. Bijvoorbeeld door voor de reisverzekering van Zelf.nl te kiezen. U profiteert daarbij tijdelijk van een korting van maar liefst 20% op de premie!

Vaker op vakantie met doorlopende reisverzekering
Zelf.nl biedt klanten de keuze om een kortlopende of een doorlopende reisverzekering af te sluiten. De verzekeraar geeft daarbij het advies om voor een voordelige kortlopende reisverzekering te kiezen als de klant maar één keer per jaar op vakantie gaat. Als de klant ook wel eens een weekendje weggaat of meerdere keren per jaar van een vakantie geniet, wordt een doorlopende verzekering geadviseerd.

Welke polis ook wordt gekozen met een Zelf.nl reisverzekering gaat iedereen met een veilig gevoel op reis. De bagage is ruim verzekerd en in de standaard dekking zijn ook de verzekering voor medische kosten en hulpverlening opgenomen. De doorlopende polis kent al een superscherpe premie en kan tijdelijk met 20% procent extra korting worden afgesloten. Indien er sprake is van diefstal of van schade dan is de service die de verzekeraar leent uitstekend te noemen. Klanten geven de verzekeraar wat dat betreft een cijfer van gemiddeld een 8,4.

Dekking in Europa of wereld
Er kan een keuze worden gemaakt om voor een dekking in Europa te kiezen met een premie vanaf 1,75 euro per maand. Bij de Europa Plus dekking geldt een vanaf premie van 1,92 euro en wie voor een werelddekking kiest, kan met een premie vanaf 3,06 euro per maand rekening houden. Er zijn tussen deze dekkingen een aantal verschillen te ontdekken, zoals ten aanzien van de hoogte van het eigen risico, maar ook het bedrag waarvoor de bagage is verzekerd. Het is aan te raden om naar de website van Zelf.nl te gaan om de verschillen in de dekkingen te bekijken om zo tot een goede keuze te kunnen komen.

ReviewsMeer..Bagage verzekerd bedragPremie p/mAfsluiten
1.Zelf
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
Tot 20% korting
informatie
€ 5.000,00
€ 1,39
Zelf reisverzekering
2.allianz-global-assistance
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 1.000,00
€ 1,75
allianz-global-assistance reisverzekering
3.anwb
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.000,00
€ 1,33

Centraal Beheer Achmea reisverzekering
4.Centraal Beheer Achmea
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 3,34
Centraal Beheer Achmea reisverzekering
5.unive
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 3.500,00
€ 1,87
unive reisverzekering
6.Nationale Nederlanden
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 2,23
nationale reisverzekering
7.aegon
Reisverzekering ★★★☆☆ 3
5 1
informatie
€ 3.000,00
€ 2,37
AegonReis reisverzekering
8.Inshared
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 5.000,00
€ 1,92
Inshared reisverzekering

Extra voordelig met korting
Iedereen kan bij Zelf.nl nu extra voordelig een doorlopende reisverzekering afsluiten met een korting die kan oplopen tot 20 procent. Het aanbod is slechts tijdelijk geldig, zodat aangeraden wordt om er snel gebruik van te maken. De vakantie is dan ook meteen verzekerd en dat is een prettig gevoel.

Het is aan te raden om ook te kijken of aanvullende dekkingen gewenst zijn. Bijvoorbeeld een aanvullende dekking voor wintersport of voor automobilistenhulp. Het is toch een veilig idee dat er altijd een beroep kan worden gedaan op hulp als er in het buitenland tijdens de vakantie pech met de auto ontstaat. Zo zijn er nog een aantal aanvullende dekkingen die bij de doorlopende reisverzekering afgesloten kunnen worden via Zelf.nl. Vergeet niet, de korting tot 20% is tijdelijk geldig.

← vorige

volgende →