Voor iedereen korting op premie bij ANWB doorlopende reisverzekering

by Michael

ANWB reisverzekeringIedereen die al een vakantie heeft geboekt of nog gaat vastleggen en daarvoor nog een doorlopende reisverzekering wenst af te sluiten, kan nu extra voordelig uit zijn bij de ANWB. De doorlopende polis is de beste keuze als u meer dan één keer per jaar op vakantie gaat en daar horen de weekendjes weg ook bij. Dat iedereen kan profiteren van een korting is uiteraard uniek, maar er zijn wel verschillen in de hoogte van de toe te kennen korting. In de eerste plaats kunnen leden die al twee jaar lid zijn van de ANWB standaard een korting krijgen van 10 procent. Wie geen lid, denkt de korting misschien mis te lopen, maar dat is niet het geval.

Nog geen lid van de ANWB?
Wie nog geen lid is van de ANWB kan toch in aanmerking komen voor een korting op de doorlopende reisverzekering. Het enige wat men daarvoor hoeft te doen is bij de berekening van de premie aan te geven kosteloos lid te worden om daarna direct te profiteren van een korting van 7,5 procent. De standaard korting voor klanten die al twee jaar lid zijn van de ANWB bedraagt 10 procent.

Langer dan 5 jaar lid
Het biedt toch echt voor iedereen voordelen om lid te worden van de ANWB, want des te langer lid, des te hoger de korting kan uitvallen. De korting op de premie van de doorlopende reisverzekering bedraagt namelijk 12,5 procent op het moment dat een klant al langer dan 5 jaar lid is.

Degene die minimaal tien een lidmaatschap heeft bij de ANWB kan een korting op de verzekeringspremie krijgen van 15 procent en de hoogste korting wordt verstrekt als men langer lid is dan 25 jaar. Deze leden hebben dan inmiddels de hoogste status Platina bereikt en kunnen een korting tegemoet zien van 17,5 procent.

Doorlopende reisverzekering als beste getest
De korting op de verzekeringspremie is uiteraard zeer aantrekkelijk, maar de reisverzekering dient inhoudelijk ook goed te zijn. Dat de reisverzekering zeker goed te noemen is, blijkt wel uit het gegeven dat de doorlopende reisverzekering bij de Consumentenbond in mei 2015 als beste uit de test is gekomen. Met deze verzekering is de polishouder net als de meeverzekerden gedurende het gehele jaar verzekerd. Mocht er wat gebeuren tijdens de reis of vakantie, dan staat de ANWB Alarmcentrale klaar om hulp te bieden.

Er is een prima basisdekking aanwezig die dekking biedt voor zestig aaneengesloten dagen in het buitenland. De basisdekking kan worden uitgebreid met aanvullende dekking. Standaard wordt er in ieder geval dekking geboden voor hulpverlening, onvoorziene uitgaven, calamiteiten en aansprakelijkheid voor schade aan vakantieverblijf. Tot de standaard dekking behoort eveneens een vriendendekking die de extra kosten vergoedt indien een familielid of goede vriend of vriendin komt te overlijden tijdens de vakantie.

Bij de aanvullende dekkingen wordt er onder meer de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een wintersportdekking, bagage en reisongevallen. Op de website van de ANWB is meer informatie te vinden.

ReviewsMeer..Bagage verzekerd bedragPremie p/mAfsluiten
1.Zelf
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
Tot 20% korting
informatie
€ 5.000,00
€ 1,39
Zelf reisverzekering
2.allianz-global-assistance
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 1.000,00
€ 1,75
allianz-global-assistance reisverzekering
3.anwb
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.000,00
€ 1,33

Centraal Beheer Achmea reisverzekering
4.Centraal Beheer Achmea
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 3,34
Centraal Beheer Achmea reisverzekering
5.unive
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 3.500,00
€ 1,87
unive reisverzekering
6.Nationale Nederlanden
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 2,23
nationale reisverzekering
7.aegon
Reisverzekering ★★★☆☆ 3
5 1
informatie
€ 3.000,00
€ 2,37
AegonReis reisverzekering
8.Inshared
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 5.000,00
€ 1,92
Inshared reisverzekering

← vorige

volgende →