Win een VIP supertrip voor 2 bij afsluiten Aon reisverzekering

by Michael

reisverzekering actieMet de vakantie voor de deur is het tijd om even stil te staan bij het verzekerd op reis gaan. Er zijn altijd mensen die er niet bij nadenken en zonder reisverzekering op vakantie gaan met alle eventuele gevolgen van dien. Om financiële schade te voorkomen en snel op hulp te kunnen rekenen bij ongevallen of schade tijdens de vakantie wordt aangeraden om een reisverzekering af te sluiten. Er zijn vele reisverzekeraars en verzekeraars die naast een uitstekende reisverzekering wat extra’s te bieden hebben. Bijvoorbeeld Aon waar een VIP supertrip voor 2 gewonnen kan worden bij het online afsluiten van een reisverzekering.

VIP supertrip voor 2
Een VIP supertrip voor 2 kan van alles inhouden, maar in het geval van het online afsluiten van een Aon reisverzekering is het een wel heel bijzonder supertrip. Iedereen kan namelijk in aanmerking komen voor een compleet verzorgde trip naar Engeland met als hoogtepunt het bijwonen van een Premier League wedstrijd van Manchester United. De trip wordt hoe dan ook onvergetelijk en zeker ook nog doordat de winnaar een rondleiding krijgt op Old Trafford.

Uiteraard is de reis volledig verzorgd en dat betekent dat de vliegtickets, overnachtingen en maaltijden bij de prijs zijn inbegrepen. Er worden in totaal vier van deze supertrips weggegeven en de actie duurt nog tot en met 31 juli 2015. Iedereen die voor deze datum online een Aon reisverzekering afsluit, maakt kans op deze geweldige supertrip. Dat de reis naar Manchester leidt is niet vreemd, want Aon is officieel trainingsponsor van Manchester United.

Het nieuwe voetbalseizoen laat nog even op zich wachten en eerst ligt er nog een vakantie in het verschiet die goed verzekerd is als de keuze voor een Aon reisverzekering wordt gemaakt. Als het voetbalseizoen weer is begonnen na de vakantie, dan worden de prijswinnaars bekendgemaakt. De trekking van de vier supertrips wordt in september 2015 gehouden door een notaris.

Doorlopende reisverzekering
Het is natuurlijk geweldig om een VIP supertrip voor 2 personen naar Manchester te winnen en een voetbalwedstrijd van Manchester United bij te wonen. Het is echter ook belangrijk om eerst goed verzekerd op vakantie te gaan en dat kan met de Aon reisverzekering. De premie begint al met een bedrag vanaf 1,21 euro per maand, waarbij er sprake is van een doorlopende polis.

De doorlopende reisverzekering kan naar keuze worden samengesteld, zoals met een aanvulling voor bagage of annuleringskosten. De wintersportdekking voor ongevallen tijdens het beoefenen van wintersport is gratis. De sportuitrusting kan via de bagagedekking worden meeverzekerd. Met de complete bagagedekking wordt ook dekking geboden voor bijvoorbeeld verlies van een iPad of iPhone. Het is overigens ook mogelijk om een aanvullende dekking af te sluiten voor bijzonder risicovolle sporten, zoals parachutespringen en bergsport.
Aon biedt altijd een uitgebreide hulpverlening en beschikt daarvoor over een alarmcentrale die dag en nacht bereikbaar is. De alarmcentrale kan voor allerlei gebeurtenissen tijdens de vakantie worden ingeschakeld, zoals voor pech onderweg of bij medische problemen. De hulpverlening wordt door de alarmcentrale geregeld net als eventueel transport naar huis.

ReviewsMeer..Bagage verzekerd bedragPremie p/mAfsluiten
1.Zelf
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
Tot 20% korting
informatie
€ 5.000,00
€ 1,39
Zelf reisverzekering
2.allianz-global-assistance
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 1.000,00
€ 1,75
allianz-global-assistance reisverzekering
3.anwb
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.000,00
€ 1,33

Centraal Beheer Achmea reisverzekering
4.Centraal Beheer Achmea
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 3,34
Centraal Beheer Achmea reisverzekering
5.unive
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 3.500,00
€ 1,87
unive reisverzekering
6.Nationale Nederlanden
Reisverzekering ★★★★★ 5
5 1
informatie
€ 2.500,00
€ 2,23
nationale reisverzekering
7.aegon
Reisverzekering ★★★☆☆ 3
5 1
informatie
€ 3.000,00
€ 2,37
AegonReis reisverzekering
8.Inshared
Reisverzekering ★★★★☆ 4
5 1
informatie
€ 5.000,00
€ 1,92
Inshared reisverzekering

← vorige

volgende →