Nuvema uitvaart

Nuvema uitvaart

Nuvema is opgericht in 1949 en heeft in Nederland ongeveer driehonderdduizend klanten. Er zijn in totaal vijfenzeventig vertegenwoordigers en driehonderd lokale uitvaartverzorgers, zodat er altijd een uitvaartverzekering op maat kan worden geboden. Bij het afsluiten van een Nuvema uitvaartverzekering kan de verzekerde de voorkeur voor een crematie of begrafenis kenbaar maken. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden tussen een natura uitvaartverzekering, koopsompolis of een kapitaaluitvaartverzekering van Nuvema. Verder wordt de gelegenheid geboden om voor een zogenoemd uitvaartdeposito te kiezen, waar een aantal extra voordelen aan zijn verbonden. Standaard profiteren verzekerden met een Nuvema uitvaartverzekering van meerdere voordelen, zoals een lage premie en uitstekende service.

Natura uitvaartverzekering van Nuvema

Nuvema uitvaartverzekering in naturapolis kent een dekking voor vergoeding van diensten en producten voor de uitvaart. De nabestaanden ontvangen geen bedrag, maar kunnen gebruikmaken van de diensten en producten om zo een persoonlijke uitvaart te realiseren.

 

Een van de voordelen van de naturapolis is dat de uitvaartverzekering op maat kan worden samengesteld. Er wordt bovendien een vrije keuze geboden voor een uitvaartverzorger en de verzekerde heeft de keuze uit een variabele premieduur. Nog een voordeel is, dat kinderen van de verzekerde tot de leeftijd van 18 jaar gratis zijn meeverzekerd en dat er een werelddekking wordt geboden.

Kapitaaluitvaartverzekering en koopsompolis

In tegenstelling tot de Nuvema uitvaartverzekering in naturapolis wordt bij een kapitaaluitvaartverzekering wel een bedrag ter beschikking gesteld aan de nabestaanden. Het uitgekeerde bedrag kan door de nabestaanden worden gebruikt om diensten en producten voor de uitvaart in te kopen. Het voordeel van dit type uitvaartpolis is, dat er flexibiliteit en vrijheid wordt geboden.

 

Een koopsompolis voor de uitvaart is een verzekering van Nuvema, waarbij ineens het volledige premiebedrag gestort wordt. Er hoeft dan geen maandelijkse premie emer betaald te worden, maar de koopsom wordt volledig voldaan in één betaling. Het kan voordeliger zijn om een koopsom uitvaartverzekering af te sluiten in vergelijking met het periodiek voldoen van een premie.

De meest voordelige uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk