Agis

Agis verzekeringen

Agis verzekeringen bestaan uit meer producten dan alleen de zorgverzekering. Deze zorgverzekeraar biedt namelijk ook nog op andere gebieden verzekeringsproducten aan om consumenten zo veel mogelijk tegemoet te komen. Dat neemt uiteraard niet weg dat het belangrijkste aanbod van Agis verzekeringen zich bevindt op het gebied van zorgverzekeringen. Bij deze verzekeraar kan voor een digitale polis worden gekozen, zodat alle gegevens altijd binnen handbereik zijn.

Digitale polis

Bij de keuze voor één van de Agis verzekeringen kan er meteen gekozen worden voor het gemakt van een digitale polis. De polis zal dan na het afsluiten van de verzekering per e-mail naar de verzekerde worden verzonden. Vervolgens kan op elk ander gewenst moment de polis online worden ingezien binnen de persoonlijke internetomgeving. Dat is niet alleen handig voor de verzekerde, maar ook nog eens duurzaam door de besparing op het gebruik van papier. Per digitale polis doneert de verzekeraar boven 1 euro aan het Staatsbosbeheer.

Verzekeringsproducten

De Agis verzekeringen voor de zorg bestaan uit een basisverzekering, aanvullende verzekering en uit een tandartsverzekering. Naast de zorg kan iedereen van de andere Agis verzekeringen gebruikmaken, zoals het afsluiten van een reisverzekering of een uitvaartverzekering nemen om de kosten van de uitvaart te dekken. Ook een woonverzekering behoort tot het aanbod van verzekeringsproducten en verder valt de optie van een collectieve verzekering eveneens binnen het aanbod van Agis verzekeringen. Verzekerden kunnen bovendien van talloze klantvoordelen profiteren, zoals het ontvangen van korting op artikelen uit de Agis webshop en kortingen op sportactiviteiten. De klantvoordelen worden via Facebook kenbaar gemaakt net als via de nieuwsbrief, waarop verzekerden zich kunnen inschrijven.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk