All Secur

All Secur verzekeringen

All Secur is een online autoverzekeraar en werd in 2009 uitgeroepen tot de verzekeraar, die de beste autoverzekering van het land had. In 2010 heeft de autoverzekeraar de prijs Beste Keuze 2010 gewonnen en daaruit blijkt de waardering van de consumenten. Een scherpe prijs voor een goede autoverzekering, dat is de kracht van All Secur.

Overstap naar All Secur

De online autoverzekeraar All Secur meldt op de website dat de kwaliteit van de autoverzekeringen door de bekende vergelijkingssites altijd als er goed wordt beoordeeld. De premie van de autoverzekering is terug te zien in de top vijf van laagst geprijsde autoverzekeringen.  All Secur is een onderdeel van het grote bedrijf Allianz en dat is één van de grote financiële instellingen in de wereld. Er zijn meer dan 75 miljoen klanten bij Allianz aangesloten en de dienstverlening wordt aangeboden in meer dan zeventig verschillende landen. Er wordt door All Secur samengewerkt met betrouwbare partners, zoals met de zustermaatschappij Mondial Assistance. Dit bedrijf is in Europa de grootste pechhulpverlener.

Mijn All Secur

De online autoverzekeraar All Secur biedt de verzekerden de mogelijkheid om gebruik te maken van alle voordelen van het Mijn Allsecur Account. Door de online servicemogelijkheden heeft de consument altijd en overal de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de verzekering. Het is dan ook mogelijk om gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week de gegevens te wijzigen via Mijn Allsecur Account. Niet alleen de gegevens kunnen worden aangepast, maar het is ook mogelijk om online de dekkingen van de autoverzekering te wijzigen.

All Secur contact

Telefoonnummer:
073-5485000

All Secur adres:
Allsecur Verzekeringen
Postbus 1951
5200 BZ Den Bosch

Bezoekadres:
Stationsplein 50
5211 AP Den Bosch