Centraal Beheer Achmea

Centraal beheer Achmea verzekeringen

De afkorting C B A staat voor de bekende financiële dienstverlener Centraal Beheer Achmea. Deze verzekeraar is in heel Nederland bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn en behoort tot de groep van grootste verzekeraars van het land. Centraal Beheer Achmea richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Centraal Beheer Achmea Klant cijfer Premie
Autoverzekering 8,6 PREMIE
Inboedelverzekering 7,9 PREMIE
Caravanverzekering 7,9 PREMIE
Motorverzekering 7,9 PREMIE
Opstalverzekering 7,7 PREMIE
Rechtsbijstandverzekering 8,3 PREMIE
Reisverzekering 8,7 PREMIE
WA-verzekering 8 PREMIE

Financiële dienstverlener Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is een verzekeringsmaatschappij, die een uitgebreid pakket aan financiële producten aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Zo worden er door de verzekeraar onder meer pensioenverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen aanboden, zoals de autoverzekering. De verzekeraar omschrijft zichzelf in de dienstverlening als een direct writer en dat betekent dat er rechtstreeks contact is tussen het bedrijf en de verzekerden en de financiële producten direct aan de klant worden verkocht. Centraal Beheer Achmea maakt in dat opzicht dan ook geen gebruik van tussenpersonen en daardoor is er sprake van een efficiënte en voordelige werkwijze.

Service Centraal Beheer Achmea

Bij Centraal Beheer Achmea werken deskundige medewerkers, waarmee de klanten rechtstreeks contact op kunnen nemen. De verzekeraar kan op verschillende manieren bereikt worden. Een van de mogelijkheden is het opnemen van telefonisch contact tijdens de daarvoor beschikbaar gestelde tijden. Andere mogelijkheden om contact op te nemen met de verzekeraar is door middel van email of post. Uiteraard is de Alarmcentrale van Centraal Beheer Achmea altijd bereikbaar. Klanten hebben de mogelijkheid om online de eigen gegevens in te zien en eventueel te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor kunnen de verzekerden zich online aanmelden.

Merken en financiële producten Achmea

Achmea biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van financiële producten en maakt daarbij gebruik van verschillende merken zoals; Interpolis, Centraal Beheer Achmea, Agis Zorgverzekeringen, Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea. Al deze merken vinden ondersteuning bij de verschillende divisies van Achmea en maken daarbij gebruik van uiteenlopende aanvullende diensten. Bij alle genoemde merken waar Achmea gebruik van maakt, is het mogelijk om verzekeringen af te sluiten variërend van een zorgverzekering tot een autoverzekering en van een uitvaartverzekering tot een inboedelverzekering. Naast het aanbieden van verzekeringen verzorgt Achmea ook pensioenadministraties en wordt er dienstverlening geboden aan bedrijven op het gebied van preventie en reïntegratie om ziekteverzuim onder personeel te voorkomen. De financiële producten kunnen via Achmea of een van de merken op verschillende manieren worden afgenomen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om heel eenvoudig online een van de verzekeringen af te sluiten. Het is echter ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen of door gebruik te maken van een tussenpersoon. De meest snelle manier is uiteraard om online een keuze te maken en vervolgens het financiële product online af te nemen. Op de website van Achmea staan alle financiële producten en diensten in een duidelijk overzicht vermeld onder het kopje Verzekeren.