Gespreide betaling eigen risico

Snelle uitbetaling

Medisch advies en second opinion

Bemiddeling wachtlijst

CZ zorgverzekering

De CZ zorgverzekering bestaat uit een basispakket met de optie om een aanvullende verzekering of een tandartsverzekering af te sluiten. Er worden door de verzekeraar drie basisverzekeringen geboden, waarbij de dekkingen gelijk zijn, maar er onder meer verschil zit in de hoogte van het eigen risico en de wijze communicatie. Met betrekking tot de aanvullende verzekeringen zijn er zes pakketten beschikbaar en daarnaast kan er nog een keuze worden gemaakt uit twee tandartsverzekeringen. Eventueel kan er via de website van CZ een online pakkettest worden gedaan om tot de beste keuze te kunnen komen

Basisverzekering

Het basispakket van de CZ zorgverzekering bevat een vergoeding van medicijnen en noodzakelijke zorg. Er wordt wel een onderscheid gemaakt tussen de basiszorgverzekeringen, want er kan gekozen worden voor een Zorgbewustpolis, Zorg-op-maatpolis en een Zorgkeuzepolis. Bij de laatstgenoemde polis wordt er een vrije keuze in zorgverleners geboden. Overigens geldt voor alle basisverzekeringen van deze verzekeraar dat kinderen tot de leeftijd van 18 jaar gratis zijn meeverzekerd, dat er een uitbetaling volgt binnen tien dagen indien de rekening is voorgeschoten en dat er inzicht in het zorgverbruik kan worden verkregen via Mijn CZ.

Aanvullende zorgverzekeringen

In aanvulling op de CZ zorgverzekering is het mogelijk om een aparte tandartsverzekering of een van de zes aanvullende zorgpakketten af te sluiten. Het eerste onderscheid voor de aanvullende pakketten wordt gemaakt met betrekking tot doelgroepen, zoals jongeren, gezinnen en senioren boven de 50 jaar. Verder kan er voor een basis aanvullend pakket, plus aanvullend pakket of top aanvullende pakket worden gekozen.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.