De Zorg en Zekerheid zorgverzekering bestaat uit de voor iedereen verplichte basisverzekering en uit een aanbod van diverse aanvullende dekkingen. Met de basisverzekering kan er toegang verkregen worden tot de snelste en beste zorg. De aanvullende dekkingen kunnen vrijwillig worden afgesloten en daarbij biedt de Zorg en Zekerheid zorgverzekering verschillende mogelijkheden aan. Er kan namelijk voor elke levensfase een geschikte en passende aanvullende dekking gevonden worden bij deze regionale zorgverzekeraar.

• Snelste en beste zorg
• Passende verzekering
• Geen extra tandartsdekking nodig
• Leeftijd en gezondheid spelen geen rol
• Uitstekende dienstverlening

Basisverzekering
De Zorg en Zekerheid zorgverzekering als basisverzekering kan er worden gerekend op een rechtvaardige premie in combinatie met een snelle en goede zorg. De verzekerde heeft snel de mogelijkheid een keuze te maken uit het aanbod van zorgverleners. Het geZZondteam kan voor wachtlijstbemiddeling zorgen en bovendien profiteren verzekerden van exclusieve voordelen als het verkrijgen van korting bij sportscholen. Er wordt bij de Zorg Zeker Polis getracht om de zorg in natura te regelen. Dat zorgt namelijk voor een scherpere premie door de lagere kosten. Verzekerden, die graag zelf keuzes willen maken kunnen voor de Zorg Vrij Polis kiezen.

Aanvullende dekking
De Zorg en Zekerheid zorgverzekering biedt aanvullende pakketten in totaal tien verschillende varianten. De aanvullende verzekeringen variëren van een basisdekking tot een alles verzekerd dekking en zijn onder meer afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen. Exclusief in Nederland is de Zorg en Zekerheid zorgverzekering met Delen als aanvullende verzekering, waarbij de tandartsvergoeding gedeeld kan worden met de partner. Zowel de basisverzekering als de aanvullende Zorg en Zekerheid zorgverzekering kunnen meteen online afgesloten worden.