10 procent kennismakingskorting bij Univé zorgverzekering

by Michael

Nieuwe klanten die bij Univé de basisverzekering Zorg Geregeld of Zorg Vrij afsluiten voor het jaar 2016 komen in aanmerking voor een kennismakingskorting van 10 procent op de maandelijkse premie. De goedkoopste zorgverzekering is Zorg Select, maar voor het afsluiten van deze polis wordt geen korting van 10 procent op de premie toegekend. Er zijn drie basisverzekeringen beschikbaar om een keuze uit te maken en voor twee van deze polissen geldt dat er een korting wordt verstrekt van 10 procent op de premie. Alle zorgpolissen bieden de gelegenheid om altijd naar de eigen huisarts te gaan.

unive-zorg-

Zorg Geregeld
Bij deze polis wordt de gelegenheid geboden om altijd naar de eigen huisarts te gaan en bovendien kunnen alle ziekenhuizen in het land worden bezocht als er spoedeisende hulp nodig is. Er wordt een vergoeding van 100 procent geboden als er gebruik wordt gemaakt van de zorgaanbieders, waarmee een contract is afgesloten. Als er van zorg gebruik wordt gemaakt bij zorgaanbieders waarmee geen overeenkomst is, dan is er sprake van een vergoeding van de kosten van 80 procent. Univé heeft met 98 procent van alle apotheken een overeenkomst. De premie van deze polis bedraagt inclusief de kennismakingskorting van 10 procent 96,30 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro.

Zorg Vrij
De premie voor de basisverzekering Zorg Vrij bedraagt 100,80 euro per maand inclusief de kennismakingskorting van 10 procent bij een standaard eigen risico. Ook bij deze polis kan altijd de eigen huisarts worden bezocht en kan men voor spoedeisende hulp in alle ziekenhuizen in Nederland terecht. Er is een vrije keuze voor zorgaanbieders en er wordt van het marktconforme tarief een vergoeding verstrekt van 100 procent. Met betrekking tot de apotheek geldt een vrije keuze.

Zorg Select
Zorg Select is bij Univé de meest voordelige polis met een premie van 89,95 euro per maand bij een standaard eigen risico van 385 euro. Bij deze polis geldt dat er geen sprake is van een kennismakingskorting. De eigen huisarts kan worden bezocht net als dat de verzekerde bij alle ziekenhuizen in Nederland terecht kan voor spoedeisende hulp. Voor zorg van gecontracteerde zorgverleners geldt een vergoeding van 100 procent en voor acht behandelingen van zorgaanbieders die zorgvernieuwing stimuleren. Indien zorg wordt afgenomen van zorgverleners zonder overeenkomst met de zorgverzekeraar geldt een vergoeding van 70 procent. Met betrekking tot de apotheken geldt dat met 75 procent van de apotheken een overeenkomst is afgesloten.

unive zorg korting

Het standaard eigen risico van 385 euro kan bij alle drie basisverzekering vrijwillig worden verhoogd tot maximaal 500 euro, waarbij het totale bedrag aan eigen risico maximaal op 885 euro kan uitkomen. De zorgpremie wordt bij de keuze voor een vrijwillig eigen risico verlaagd, maar de verzekerde moet zich daarbij wel bewust zijn van de mogelijkheid voor hogere kosten komen te staan als er gebruik wordt gemaakt van zorg waarop het eigen risico van toepassing is. Overstappen naar deze zorgverzekeraar kan tot en met 31 januari 2016, waarbij de bestaande polis voor het begin van het nieuwe jaar moet zijn opgezegd.

← vorige

volgende →