40 euro kortings actie bij Anderzorg

by Michael

Anderzorg is een zorgverzekeraar die een goedkope zorgverzekering aanbiedt en daarbij een actie heeft georganiseerd om de verzekerde ook zoveel mogelijk anderen een polis te laten afsluiten. Wie nu zelf een basisverzekering afsluit voor 2016 en meedoet aan de actie ‘Tip een vriend 2016’ kan een beloning krijgen van 40 euro. Het is heel simpel om mee te doen, want via de website van de zorgverzekeraar kunnen consumenten een persoonlijke promotiepagina aanmaken en zoveel mogelijk vrienden tippen om hen een polis te laten afsluiten voor het jaar 2016. Er kan zo op een unieke manier een deel van de zorgpremie worden terugverdiend.

Anderzorg 40 korting

Tip een vriend
Na zelf een zorgverzekering bij Anderzorg te hebben afgesloten en nadat er een promotiepagina is aangemaakt door de verzekerde kan er gestart worden met het tippen van vrienden, kennissen, familie en collega’s. Als er iemand is die zich via jouw persoonlijke promotiepagina aanmeldt voor een zorgverzekering dan wordt er een beloning toegekend van 40 euro. Het leuke is dat degene die zich heeft aangemeld natuurlijk ook een promotiepagina kan beginnen om op deze manier ook een geldelijke beloning te ontvangen.

zorgverzekering anderzorg

Het geld dat verkregen wordt, kan natuurlijk ook verdeeld worden tussen de tipgever en de getipte. Op die manier profiteren beide partijen van de beloning. Iemand die een goede promotor is kan 40 euro per polis krijgen en eventueel verdelen en komt daarnaast ook in aanmerking voor een extra bonus per drie nieuwe polissen die bij Anderzorg worden afgesloten. Door het geld te gebruiken voor de premie van de zorgverzekering kan de zorgpremie heel laag uitvallen. Op de website van de verzekeraar zijn de voorwaarden te lezen en kan er meteen een promotiepagina worden aangemeld nadat de consument zichzelf bij deze zorgverzekeraar heeft verzekerd.

Promotiepagina
De promotiepagina kan in de eigen omgeving bekend worden gemaakt door bijvoorbeeld een van de social mediakanalen in te zetten. Mensen kunnen onder meer getipt worden via Facebook en Twitter, maar ook door Watsapp te gebruiken of mailtjes te versturen naar vrienden en familie. Er zit geen limiet aan het aantal mensen dat getipt gaat worden, maar de verzekeraar heeft wel een limiet gesteld aan het aantal keer dat een beloning wordt uitgedeeld. Er wordt namelijk voor maximaal achttien mensen een vergoeding verstrekt op basis van de ingestelde verdeling. De beloningen worden uiterlijk 1 mei 2016 uitbetaald.

anderzorg zorgverzekering premie 2016

De actie loopt nog even door in het nieuwe jaar. Consumenten kunnen namelijk tot 1 februari 2016 overstappen van zorgverzekeraar. Om zoveel mogelijk te profiteren van de actie is het natuurlijk wel aan te raden om er zo snel mogelijk mee te beginnen. Het is bekend dat de meeste mensen in de laatste week van de maand december besluiten om over te stappen. Het is nu dan ook een goed moment om een zorgverzekering bij Anderzorg af te sluiten en deze verzekering te gaan promoten. Er wordt per polis een vergoeding gegeven. Als er bijvoorbeeld twee vrienden op één polis staan, dan geldt dat er één beloning wordt verstrekt.

← vorige

volgende →