Gratis kortingskaart bij afsluiten Hema basisverzekering

by Michael

Bij het afsluiten van een Hema basisverzekering voor 2017 krijgt de verzekerde een kortingskaart van deze winkelketen. Dat biedt dubbel voordeel. Naast dat er gerekend kan worden op goede zorg, kan de verzekerde ook profiteren van voordeel bij de aanschaf van artikelen in de filialen van deze keten. Ook als er online aankopen gedaan worden bij de Hema kan er op een korting van 10 procent gerekend worden op bijna het complete assortiment. De laagste premie voor de basispolis bedraagt 84 euro bij het maximale vrijwillige eigen risico. Zonder vrijwillig eigen risico bedraagt de maandelijkse zorgpremie 108 euro.

Korting voor een heel jaar

Er kan met de gratis kortingskaart een heel jaar lang geprofiteerd worden op de aankopen die bij een Hema-vestiging of online gedaan worden. De korting is eveneens van toepassing op artikelen die met een lagere prijs in de aanbieding zijn. Er zijn maar een aantal artikelen uitgesloten van het recht op korting. Zo is er sprake van uitsluiting van cadeaukaarten, telecomproducten en verzekeringen. Aangezien er bij boeken een vaste boekenprijs gehanteerd wordt, geldt dat hier evenmin korting op gegeven kan worden.

Wie online van de korting met de kortingskaart wil profiteren, kan de barcode van de zorgpas invullen op de plek van de actiecode als er een bestelling wordt gedaan. Er vindt dan automatisch een verrekening plaats. Verder profiteren gezinnen met kinderen van nog meer voordelen. Zo krijgen kinderen die met de ouders verzekerd zijn tot de leeftijd van 18 jaar een entreebewijs voor Wildlands Adventure Zoo in Emmen voor slechts 12,50 euro. Dat houdt in dat er geprofiteerd wordt van een korting van maar liefst 50 procent.

 

Voordelen zorgverzekering

Uiteraard worden er ook voordelen geboden met betrekking tot de zorgverzekering. De scherpe premie is daar al een voorbeeld van. Bovendien hebben verzekerden de mogelijkheid om naar de eigen huisarts of ziekenhuis te gaan. Verder kunnen verzekerden profiteren van gratis advies aangaande de meest geschikte zorg voor het eigen kind via de Hema kinderzorglijn.

 

De basisverzekering betreft een zogenoemde combinatiepolis. Dat betekent dat bij een bezoek aan een zorgaanbieder waarmee een overeenkomst is afgesloten de zorg rechtstreeks worden betaald. Indien de verzekerde naar een andere zorgverlener gaat waarmee geen contract is afgesloten dan dienen de zorgkosten eerst zelf betaald te worden. Bovendien wordt 75 procent van de rekening vergoed en is er sprake van een maximale vergoeding van 75 procent op basis van het gemiddelde gecontracteerde tarief.

 

Extra zekerheid met aanvullende dekking

Er kan extra zekerheid op het gebied van zorg worden verkregen door voor aanvullende dekkingen te kiezen. Daarbij kan een keuze voor een aanvullende dekking worden gemaakt met vergoeding van kosten bij fysiotherapie, kraamzorg en orthodontie. Er zijn drie aanvullende pakketten beschikbaar om een keuze uit te makken. Verder kunnen verzekerden die een bril dragen of contactlenzen hebben profiteren van een korting op brillen en contactlenzen. Zowel bij Eye Wish en Specsavers kunnen verzekerden van een korting profiteren. De zorgpas van de Hema zorgverzekering dient dan getoond te worden.

← vorige

volgende →