Bewuzt zorgverzekering

De Bewuzt zorgverzekering kent een basisverzekering met een lage premie en de mogelijkheid om een aanvullende verzekering te nemen. De premie van de basisverzekering is het laagst indien er voor het hoogste eigen risico van 850 euro per maand wordt gekozen. Voor de 2013 komt de premie van de basisverzekering dan bij deze verzekeraar uit op een bedrag van 80 euro per maand. Er kan ook voor een lager eigen risico gekozen worden, waarbij de premie zal stijgen. Bewuzt biedt bovendien een no-claimkorting, waarbij er in de toekomst geprofiteerd kan worden van een lagere premie als er geen gebruik wordt gemaakt van de vergoedingen.

• Lage premie met hoger eigen risico
• Grote keuze zorgaanbieders
• No-claimkorting
• Online afsluiten en regelen

Betaalbare aanvullende verzekering
Het basispakket van de Bewuzt zorgverzekering kan worden uitgebreid met een betaalbare aanvullend zorgpakket. Er worden verschillende pakketten aangeboden, zoals Tand, Fysio en Buitenland. Bij deze aanvullende pakketten kan er weer een onderscheid gemaakt worden tussen de optie Goed en de optie Beter. Voor een vergoeding van tandartskosten kan er bijvoorbeeld een keuze worden gemaakt tussen Bewuzt Tand Goed of Bewuzt Tand Beter, waarbij de hoogte van de vergoeding bij de twee pakketten verschilt.

Online afsluiten
De premie van de Bewuzt zorgverzekering kan laag worden gehouden doordat zoveel mogelijk online wordt geregeld. Het basispakket en aanvullende zorgpolissen kunnen online worden afgesloten, maar ook andere zaken kunnen eenvoudig en snel online geregeld worden. Daarbij kan er gedacht worden aan het online declareren en het online bestellen van herhaalrecepten bij de Nationale Online Apotheek. Ook wijzigingen kunnen online worden doorgegeven.