Autoverzekering vergelijken

tot 
20%
korting

Iedereen die in het bezit is van een auto zal verplicht zijn om een autoverzekering bij een verzekeraar af te sluiten. Dat is geregeld via de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en deze is op iedere autobezitter van toepassing ongeacht de leeftijd van de auto.

In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij alle bekende aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van deze partijen zijn wij op de hoogte van de meest actuele voorwaarden en premies. info werkwijze. Kijk snel hieronder voor uw premie.

Welke dekking past bij jou?

U kunt hier uw autoverzekering vergelijken, of berekenen en daarna kunt uw direct uw autoverzekering afsluiten.
Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste verzekering en kunt u de meest goedkope autoverzekering direct afsluiten.

All risk

De all risk polis vergoedt alle schade aan de auto, zelfs als deze door eigen toedoen is ontstaan. Bijvoorbeeld als de auto van de weg afraakt door uit te wijken voor een overstekend dier. Ook schade door diefstal en andere oorzaak zoals storm vallen onder de dekking. Als de auto drie jaar of ouder is kan er overgestapt worden naar de autoverzekering met minder uitgebreide beperkt casco soort.

Beperkt casco

De beperkt casco kan vergeleken worden met de all risk vorm, maar kent geen dekking voor schade aan de auto door bijvoorbeeld een slippartij. Hier wordt dekking geboden voor schade die niet door de autobestuurder zelf veroorzaakt is.

Premie

De premie voor de all risk autoverzekering is het hoogst en voor de wa polis het laagst. De premie kan dalen als de verzekerde al jaren schadevrij heeft gereden. Dan wordt de zogenaamde bonus/malus regeling toegepast en wordt een korting gegeven door de verzekeraar op de premie. Uiteraard is het vergelijken van premies bij verschillende verzekeraars aanbevolen.

Autoverzekering vergelijken

Het maken van een vergelijking via dit verzekeringsplatform biedt direct inzicht in het verschil in premies. Om u een op uw voorkeuren en situatie afgestemd aanbod te tonen, verzoeken wij u een aantal gegevens in te vullen. Het gaat dan onder meer om het kenteken, eventueel verzekeren van accessoires, aantal kilometers per jaar en voorkeur voor een dekking. Dit zijn gegevens die normaal gesproken ook door de autoverzekeraar gevraagd worden om een premie te berekenen. De premie wordt direct naar aanleiding van de ingevulde gegevens getoond.

Lees meer

Overstappen naar andere verzekeraar

De informatie van ons verzekeringsportaal wordt niet alleen gebruikt door consumenten die voor het allereerst een autoverzekering afsluiten. Er is namelijk een groot aantal autobezitters die op dit moment de auto al verzekerd hebben, maar op zoek zijn naar een alternatief. Bijvoorbeeld omdat de dekking een niveau lager kan en er naar het beste aanbod wordt gezocht. Een nieuwe auto kan prima allrisk verzekerd zijn, maar na een aantal jaren volstaat een beperkt casco dekking om bij een leeftijd van ongeveer 8 of 9 jaar alleen nog maar voor de wettelijke aansprakelijkheid verzekerd te zijn.

Lees meer

Populaire autoverzekeringen

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk