Autoverzekering

Iedereen die in het bezit is van een auto zal verplicht zijn om een autoverzekering bij een verzekeraar af te sluiten. Dat is geregeld via de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en deze is op iedere autobezitter van toepassing ongeacht de leeftijd van de auto. In deze vergelijking voor autoverzekeringen vergelijken wij alle bekende aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van deze partijen zijn wij op de hoogte van de meest actuele voorwaarden en premies. info werkwijze. Kijk snel hieronder voor uw premie voor 2016!

PolisvoorwaardenTourcaravan va.Meer..Premie
1.anwbanwb€ 24,82informatieCaravanverzekering
2.univeunive€ 12,29informatieCaravanverzekering
3.Centraal Beheer Achmeacentraalbeheer€ 13,69informatieCaravanverzekering
4.FBTOFBTO€ 18,94informatieCaravanverzekering
5.InsharedInshared€ 17,15informatieCaravanverzekering

U kunt hier uw autoverzekering vergelijken, of berekenen en daarna kunt uw direct uw autoverzekering afsluiten.  Zo bent u altijd verzekerd van de goedkoopste verzekering en kunt u de meest goedkope autoverzekering direct afsluiten.

All risk
De all risk polis vergoedt alle schade aan de auto, zelfs als deze door eigen toedoen is ontstaan. Bijvoorbeeld als de auto van de weg afraakt door uit te wijken voor een overstekend dier. Ook schade door diefstal en andere oorzaak zoals storm vallen onder de dekking. Als de auto drie jaar of ouder is kan er overgestapt worden naar de autoverzekering met minder uitgebreide beperkt casco soort.

Beperkt casco
De beperkt casco kan vergeleken worden met de all risk vorm, maar kent geen dekking voor schade aan de auto door bijvoorbeeld een slippartij. Hier wordt dekking geboden voor schade die niet door de autobestuurder zelf veroorzaakt is.

Premie
De premie voor de all risk autoverzekering is het hoogst en voor de wa polis het laagst. De premie kan dalen als de verzekerde al jaren schadevrij heeft gereden. Dan wordt de zogenaamde bonus/malus regeling toegepast en wordt een korting gegeven door de verzekeraar op de premie. Uiteraard is het vergelijken van premies bij verschillende verzekeraars aanbevolen.

autoverzekering

Autoverzekering vergelijken

Het maken van een vergelijking via dit verzekeringsplatform biedt direct inzicht in het verschil in premies. Om u een op uw voorkeuren en situatie afgestemd aanbod te tonen, verzoeken wij u een aantal gegevens in te vullen. Het gaat dan onder meer om het kenteken, eventueel verzekeren van accessoires, aantal kilometers per jaar en voorkeur voor een dekking. Dit zijn gegevens die normaal gesproken ook door de autoverzekeraar gevraagd worden om een premie te berekenen. De premie wordt direct naar aanleiding van de ingevulde gegevens getoond.

Om u alvast een inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden zijn een aantal aanbiedingen uitgelicht. Zo ziet u direct welke verzekeraar dit jaar de laagste prijs te bieden heeft. Daarnaast kunt u de meest gekozen verzekeraar voor het verzekeren van de auto zien. Om dit overzicht compleet te maken, wordt ook nog de meest complete autoverzekering van het jaar getoond. Op basis van deze gegevens kunt u uiteraard ook meer informatie vinden over de verzekeraar en de autoverzekering. Zo kunt u de voordeligste polis direct bekijken en ontdekken wat de voorwaarden zijn.

Overstappen naar andere verzekeraar

De informatie van ons verzekeringsportaal wordt niet alleen gebruikt door consumenten die voor het allereerst een autoverzekering afsluiten. Er is namelijk een groot aantal autobezitters die op dit moment de auto al verzekerd hebben, maar op zoek zijn naar een alternatief. Bijvoorbeeld omdat de dekking een niveau lager kan en er naar het beste aanbod wordt gezocht. Een nieuwe auto kan prima allrisk verzekerd zijn, maar na een aantal jaren volstaat een beperkt casco dekking om bij een leeftijd van ongeveer 8 of 9 jaar alleen nog maar voor de wettelijke aansprakelijkheid verzekerd te zijn.

Er zijn na de aanschaf van een nieuwe auto in de loop der jaren dan ook altijd momenten, waarop de verzekering kan worden aangepast. Dat is een uitstekend moment om te kijken of een andere aanbieder betere voorwaarden te bieden heeft of een veel goedkopere optie beschikbaar heeft. Het overstappen naar een andere autoverzekeraar kan overigens ook om andere redenen worden gedaan. Bijvoorbeeld omdat men de service niet goed genoeg vindt of niet snel en efficiënt is geholpen in verband met een schadesituatie.

Een lagere premie geeft echter het meest vaak de doorslag om de auto bij een andere verzekeraar in de verzekering onder te brengen. In principe kan ieder jaar worden aangeraden om te kijken of er weer betere en goedkopere alternatieven beschikbaar zijn. Het is namelijk zeker met behulp van dit verzekeringsplatform maar een kleine moeite om de vergelijking te maken. Het overstappen is daarna zo geregeld en dan rijdt u vervolgens weer voor een jaar goed verzekerd rond tegen een aantrekkelijke premie. Mocht er geen beter of goedkoper alternatief beschikbaar zijn dan kunt u de bestaande verzekering natuurlijk aanhouden. U kunt dan na verloop van tijd altijd nog even weer een kijkje komen nemen. Uiteindelijk is er voor iedereen een goedkope en goede autoverzekering te vinden via ons verzekeringsportaal. Die u overigens direct online kunt afsluiten bij de verzekeraar.

 

 

Nu een Unive autoverzekering afsluiten, betekent dat er gratis een Victor Veilig wordt ontvangen. Eerder werd al bericht dat deze grote verzekeraar in het kader van veilig verkeer al een samenwerking is aangegaan met Veilig Verkeer Nederland. De consument en […]


Lees meer >>