Online autoverzekering afsluiten

Online autoverzekering afsluiten

Online autoverzekering afsluiten is tegenwoordig het meest gangbare. Dat komt omdat de meeste consumenten eerst op vergelijkingsonderzoek uitgaan. En dat gebeurt online, zoals dat via deze website mogelijk is. De kans wordt aangegrepen om de mogelijkheden online te vergelijken, waarna de beste, goedkoopste of meest uitgebreide autoverzekering online wordt aangevraagd en meteen kan worden afgesloten. Gemak dient in dat opzicht de mens net als wij alle gemak bieden om desgewenst tot in detail de opties te vergelijken. Online een autoverzekering afsluiten kan bovendien op elk gewenst moment van de dag.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Online vergelijken

Het spreekt haast voor zich dat het vergelijken van autoverzekeringen de meest aangewezen methode is om de juiste polis te vinden. Via deze website is het mogelijk om de premies met elkaar te vergelijken, maar kunnen ook de dekkingen met elkaar worden vergeleken voordat de keuze voor een online autoverzekering afsluiten daadwerkelijk definitief wordt. Wij kunnen met alle informatie een compleet beeld schetsen van de laagste premies, beste dekkingen en andere aspecten die voor het online autoverzekering afsluiten van belang zijn.

Online premie berekenen

Het zoeken naar de goedkoopste autoverzekering is het simpelste onderdeel van het vergelijken van de opties. Daarvoor zijn de rekenmodules van de verzekeraars het beste instrument. De premie kan net zo snel online worden berekend als dat een autoverzekering online kan worden afgesloten. Veel tijd kost het berekenen en vergelijken van de premie dan ook niet. Dat geldt dus ook voor het online autoverzekering afsluiten, dat met alle gegevens bij de hand binnen vijf minuten via deze website geregeld kan worden.

Direct online afsluiten

Wie alleen vergelijkt op basis van de premie van autoverzekeringen kan direct daarna de verzekering online afsluiten. Wie meer eisen stelt aan de inhoud van de polis kan uiteraard eerst ook nog de dekkingen met elkaar vergelijken en de verzekeraars daar op beoordelen. Uiteindelijk is er een polis nodig en als de beste gevonden is, hoeft er niet verder gezocht te worden. Online autoverzekering afsluiten is de laatste stap van het proces om de auto op en top tegen een scherpe premie te verzekeren.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman