Autoverzekering afsluiten online

Autoverzekering afsluiten online

Op deze website bieden wij een compleet overzicht met belangrijke informatie waarmee een autoverzekering afsluiten een stuk eenvoudiger zal zijn. Eerst de autoverzekeringen vergelijken of bijvoorbeeld de premie van autoverzekering berekenen en daarna meteen de beste polis online afsluiten. Er zijn talloze verzekeraars, die een prima aanbod hebben van autoverzekeringen met uitstekende dekkingen en voor een scherpe premie een polis kunnen bieden. Het is eenvoudig om direct te kiezen voor een autoverzekering afsluiten bij de verzekeraars via deze website.

Lage premie autoverzekering

Bij ons op de website worden er autoverzekeringen aangeboden met een lage premie. Bovendien zijn er verschillende verzekeraars die een extra korting aanbieden op de al lage premie van de polis. Er zijn aanbieders die geen bonus/malus systeem hanteren en dat biedt het voordeel dat er geen premieverhoging na een schadegebeurtenis zal volgen. Wie waarde hecht aan een lange periode van vergoeding van de nieuwwaarde van de auto kan bij het vergelijken van de autoverzekeringen daarmee rekening houden.

All Risk verzekering afsluiten

Het is heel simpel om via deze website bij de beste All Risk verzekering uit te komen na de mogelijkheden met elkaar vergeleken te hebben. Eenmaal op dat punt uitgekomen kan de meeste geschikte All Risk autoverzekering natuurlijk direct online worden afgesloten. Ook daarvoor biedt deze website alle mogelijkheden, zodat de verzekeringspolis vandaag nog geregeld kan worden.

Autoverzekeringen vergelijken

Autoverzekeringen vergelijken is tegenwoordig niet meer dan normaal en de mogelijkheden daartoe worden op een presenteerblaadje aangeboden, zoals op deze website. Zo kan de laagste premie gevonden worden, de beste dekking of de verzekeraar met een uitstekende service. Maak gebruik van de mogelijkheden van autoverzekeringen vergelijken, want dat scheelt zeker in de portemonnee.

Populaire autoverzekeringen

Online autoverzekering afsluiten

Welke dekking ook gewenst wordt, het online afsluiten van de autoverzekering kan direct via deze site. Naast de vergelijking van de premies en de dekking kan er ook met de service van de verzekeraars rekening worden gehouden. Wordt het bijvoorbeeld op prijs gesteld dat er ook een persoonlijk bezoek aan een verzekeringskantoor kan worden gebracht of gaat de voorkeur uit naar het alles online regelen.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou