Manier van vergelijken en verdienmodel

Manier van vergelijken en verdienmodel

Wat wij doen voor u

Deze website biedt u de mogelijkheid om verschillende soorten verzekeringen met elkaar te vergelijken. Om u in staat te stellen de beste vergelijking te kunnen maken, worden een aantal vragen gesteld met betrekking tot de auto verzekering.

Aan de hand van de door u gegeven antwoorden maken wij een vergelijking. U kunt dan een verzekering kiezen en wordt via deze website doorgezonden naar de website van de verzekeraar. U sluit de gekozen verzekering rechtstreeks bij de verzekeraar af. Aan onze dienstverlening zijn voor u geen kosten verbonden. De gepresenteerde vergelijking wordt aangeboden als bemiddeling. Bij vragen over de inhoud van de verzekering of over de service kunt u bij de verzekeraar terecht.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

Om de vergelijking te kunnen maken voor bijvoorbeeld een autoverzekering, zijn er een aantal gegevens nodig. Deze informatie wordt gebruikt om te bepalen welke verzekeringen voor u het beste zijn. De geschikte verzekeringen worden vervolgens in een overzichtelijke lijst aan u gepresenteerd.

In het overzicht vindt u onder meer informatie over de premie. De goedkoopste verzekering wordt bovenaan vermeld. Ook vindt u informatie over de klantbeoordeling, waarvan de best beoordeelde verzekeringen bovenaan komen te staan. U kunt dan vervolgens zelf een keuze maken uit de lijst met de beste verzekeringen.

Volledigheid van de vergelijking

In de vergelijking die gemaakt wordt, presenteren wij gerenommeerde verzekeraars, waarvan de productinformatie bij ons bekend is. Wij streven er altijd naar om de meest actuele voorwaarden en premies aan u te tonen. Klik hier voor een volledig overzicht van de verzekeraars waarmee wij samenwerken. In de dynamische vergelijker van auto verzekeringen zijn de volgende verzekeraars opgenomen: Inshared, Zelf, AON, AEGON, ANWB, Unive, Centraal Beheer, OHRA, FBTO, Delta Lloyd.

Wat verdienen wij eraan?

Indien u via onze website bij een verzekeraar terechtkomt, waar u een verzekering afsluit, dan krijgen wij daarvoor een eenmalige vergoeding van de betreffende verzekeraar.

Deze website is onderdeel van Bron Media KVK: 34207177 en valt onder de collectieve vergunning in bemiddelen van Awin BV AFM Nummer: 12042897.

ga direct naar autoverzekeringen
ga direct naar uitvaartverzekering
ga direct naar reisverzekeringen
ga direct naar zorgverzekeringen
ga direct naar inboedelverzekeringen
ga direct naar annuleringsverzekeringen
ga direct naar bootverzekeringen
ga direct naar camperverzekeringen
ga direct naar fietsverzekeringen
ga direct naar huisdierenverzekeringen
ga direct naar motorverzekeringen
ga direct naar rechtsbijstandverzekeringen
ga direct naar oldtimerverzekeringen
ga direct naar opstalverzekeringen
ga direct naar overlijdensrisicoverzekeringen
ga direct naar wa-verzekeringen
ga direct naar woonlastenverzekeringen