WA autoverzekering vergelijken

WA autoverzekering vergelijken

De WA autoverzekering vergelijken is handig om een goedkope polis te kunnen afsluiten. De autobezitters in Nederland zijn verplicht om minimaal het risico van wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. De dekking bestaat uit het vergoeden van schade aan derde die met het voertuig veroorzaakt is. De WA autoverzekeringen vergelijken is vooral van toepassing op de wat oudere voertuigen, waarbij er gedacht kan worden aan een leeftijd van acht jaar of ouder. Vergelijk de WA autoverzekeringen via deze website op een snelle manier online.

De meest voordelige verzekeringen

Tourcaravan va.Meer..Premie
anwb € 24,82 informatie PREMIE
unive € 12,29 informatie PREMIE
Centraal Beheer Achmea € 12,29 informatie PREMIE
FBTO € 18,94 informatie PREMIE
Inshared € 17,15 informatie PREMIE

Online WA autoverzekering vergelijken

De dekking van de WA autoverzekering heeft dus uitsluitend betrekking op de schade die aan derden wordt toegebracht. Schade aan het eigen voertuig wordt dus niet vergoed vanuit de eigen polis. Dat heeft wel tot gevolg dat de WA verzekering de meest voordelige polis in, die autoverzekeraars kunnen aanbieden. Aangezien de WA dekking ook verplicht is, kiezen veel consumenten voor de goedkoopste polis voor een oudere auto. Ondanks dat de dekking op dezelfde basis is gestoeld, geldt dat er in de premies nog altijd forse prijsverschillen te zien zijn. Daarom is het online WA autoverzekering vergelijken via deze website ook bijzonder handig.

Premie WA autoverzekering

De premie van de WA autoverzekering wordt door de verzekeraar vastgesteld op basis van meerdere factoren. Vergelijk via deze site maar eens de verschillende premies voor WA autoverzekeringen bij meerdere verzekeraars. De hoogste en de laagste premie verschillen duidelijk. De verzekeraar houdt met factoren als leeftijd, woonplaats en het type voertuig rekening bij het vaststellen van de premie. Aan die aspecten wordt door verzekeraars verschillend invulling gegeven, zodat de WA autoverzekering vergelijken altijd gunstig is.

WA autoverzekering afsluiten

Het vergelijken van de WA autoverzekering biedt de zekerheid dat de juiste polis gevonden kan worden. Als de meest geschikte polis is gevonden, dan kan deze desgewenst direct online worden afgesloten via deze website bij de betreffende verzekeraar. De goedkoopste polis vinden is via deze website dus heel eenvoudig, maar het voordeel is, dat de auto ook meteen online kan worden verzekerd.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou