Univé caravanverzekering

Univé caravanverzekering

De Unive caravanverzekering is er voor iedereen die met de caravan of vouwwagen op vakantie gaat. Er wordt bij deze polis de mogelijkheid geboden om een passende dekking te vinden, variërend van een standaardverzekering tot een Plus verzekering om zo onbezorgd mogelijk op reis te kunnen gaan met de caravan of vouwwagen. Beide dekkingen bieden uiteraard uitstekende vergoedingen op het gebied van schade door diefstal, brand, ongeluk, aanrijding of storm.

Standaarddekking en Plusdekking

Bij het afsluiten van een Unive caravanverzekering kan er een keuze tussen de standaarddekking en Plusdekking worden gemaakt. Bij de standaarddekking wordt er gedurende één jaar de nieuwwaarde vergoed van de vouwwagen of caravan als deze total loss wordt verklaard. Hagelschade valt standaard onder de dekking voor de stacaravan en vouwwagen en in het geval van een toercaravan is het mogelijk om hagelschade mee te verzekeren. Een eigen risico van 90 euro is op elke gebeurtenis van toepassing. Bij de Plusdekking wordt de nieuwwaarderegeling gedurende een periode van vijf jaren toegepast.

Verzekerd in Europa

De Unive caravanverzekering is van toepassing in Europa, waarbij er voor de stacaravan geldt dat deze binnen honderd kilometer vanaf de grens met Nederland in Duitsland is verzekerd en binnen Luxemburg en België. Voor alle dekkingen geldt dat bij het niet meer kunnen vervoeren van de caravan het vervoer naar Nederland zal worden vergoed. De caravan of vouwwagen is het hele jaar door verzekerd en dat geldt ook als deze in de stalling staat. Er kan een aantrekkelijke premiekorting van 15% worden verkregen indien de verzekering voor de caravan of vouwwagen via het Premie

Beoordeling van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou

Standaard dekking

Achmea-reis
★★★★☆
“De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.”
- Florine Veldman