Univé caravanverzekering

De Unive caravanverzekering is er voor iedereen die met de caravan of vouwwagen op vakantie gaat. Er wordt bij deze polis de mogelijkheid geboden om een passende dekking te vinden, variërend van een standaardverzekering tot een Plus verzekering om zo onbezorgd mogelijk op reis te kunnen gaan met de caravan of vouwwagen. Beide dekkingen bieden uiteraard uitstekende vergoedingen op het gebied van schade door diefstal, brand, ongeluk, aanrijding of storm.

Standaarddekking en Plusdekking

Bij het afsluiten van een Unive caravanverzekering kan er een keuze tussen de standaarddekking en Plusdekking worden gemaakt. Bij de standaarddekking wordt er gedurende één jaar de nieuwwaarde vergoed van de vouwwagen of caravan als deze total loss wordt verklaard. Hagelschade valt standaard onder de dekking voor de stacaravan en vouwwagen en in het geval van een toercaravan is het mogelijk om hagelschade mee te verzekeren. Een eigen risico van 90 euro is op elke gebeurtenis van toepassing. Bij de Plusdekking wordt de nieuwwaarderegeling gedurende een periode van vijf jaren toegepast.

Verzekerd in Europa

De Unive caravanverzekering is van toepassing in Europa, waarbij er voor de stacaravan geldt dat deze binnen honderd kilometer vanaf de grens met Nederland in Duitsland is verzekerd en binnen Luxemburg en België. Voor alle dekkingen geldt dat bij het niet meer kunnen vervoeren van de caravan het vervoer naar Nederland zal worden vergoed. De caravan of vouwwagen is het hele jaar door verzekerd en dat geldt ook als deze in de stalling staat. Er kan een aantrekkelijke premiekorting van 15% worden verkregen indien de verzekering voor de caravan of vouwwagen via het Premie

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.