Univé rechtshulpverzekering

De Univé rechtshulpverzekering is bestemd voor iedereen die graag verzekerd is van goede rechtsbijstand op één of meerdere rechtsgebieden. Onenigheid kan zich altijd voordoen tijdens alledaagse situaties. Een conflict kan variëren van een lekkende dakkapel tot een ontslagkwestie op het werk. De Univé rechtshulpverzekering voorziet in dergelijke conflictsituaties het recht op onafhankelijke juridische bijstand. Deze bijstand wordt verstrekt door de Stichting Univé Rechtshulp.

Mogelijkheden Univé rechtshulpverzekering

De rechtsbijstandverzekering van Univé biedt dekking bij een groot aantal voorkomende juridische conflicten en geschillen. U hebt de mogelijkheid om voor de Univé rechtshulpverzekering met de laagste maandelijkse premie te kiezen in de vorm van het Budgetpakket. Kiest u liever voor een nog uitgebreidere verzekering, dan is het Optimaalpakket van de Univé rechtshulpverzekering een uitstekende keuze. Met beide pakketten kan de juridische bijstand worden verkregen, die op dat moment nodig is. Het Budgetpakket biedt dekking tegen geschillen en conflicten met bijvoorbeeld een leverancier, na ontslag of als er zich een verkeersongeluk heeft voorgedaan. Het Optimaalpakket is uitgebreid en voorziet in dekking in haast alle typen conflicten, zoals op het gebied van werk, inkomen, verkeer en medische zaken. Dit pakket biedt meerdere modules en een partner en de rest van het gezin zijn automatisch meeverzekerd.

Online rechtsbijstand verzekeren

De polis Unive rechtshulpverzekering met de dekking Optimaalpakket kunt u online alleen volledig afsluiten. Daarmee bent u dan meteen wel optimaal verzekerd van rechtsbijstand op een groot aantal rechtsgebieden. Overigens kunt u eerst de premie van de Univé rechtshulpverzekering online door het invullen van gegevens laten uitrekenen, waarna er nog vijf stappen resten voor het online afsluiten van de polis.

Beoordeling van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.