Univé opstalverzekering

Wie gaat verhuizen naar een nieuw huis of voor de eerste keer een eigen woning gaat kopen, wordt eigenaar van een kostbaar bezit. De woning vertegenwoordigt een grote waarde, waar geen risico’s mee moeten worden genomen. Om die reden is het verstandig een Univé opstalverzekering voor het woonhuis af te sluiten. Dat kan bij Univé, waar uit twee mogelijkheden een keuze kan worden gemaakt, namelijk uit Super of Superieur. Een verzekering, die afgestemd is op het woonhuis, is daarbij de beste keuze.

Huis goed verzekeren

Het huis goed verzekeren tegen risico’s als brand, inbraak of diefstal is noodzakelijk om onnodig financieel leed te voorkomen. De opstalverzekering van Univé is daar een oplossing voor. Het huis is dan altijd goed verzekerd tegen voornoemde risico’s, maar daarnaast wordt er ook geprofiteerd van een lage premie en van een uitstekende dekking. De schadeafhandeling is snel en er wordt een garantie gegeven van vijf jaar tegen onderverzekering. Mocht er onverhoopt schade ontstaan, dan kan er altijd op deskundig advies worden gerekend. Loopt er ergens anders al een woonhuisverzekering? Univé zegt deze verzekering dan zonder extra kosten voor u op.

Super of Superieur

De Superverzekering is een standaardverzekering met een prima dekking bij diefstal, storm, inbraak en brand. Ook rookschade of schroeischade valt onder de dekking net als schade door sneeuwdruk of hagel. Bij de Superieurverzekering wordt er een maximale dekking geboden en een riante uitkering. Bijna alle schade aan het woonhuis, waaronder ook glasschade valt onder de dekking. Aangezien er gegarandeerd wordt dat er vijf jaar geen sprake zal zijn van onderverzekering, wordt de schade vrijwel altijd tegen herbouwwaarde of tegen herstelkosten vergoed. De Univé opstalverzekering kunt u meteen online afsluiten.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.