Univé fietsverzekering

De Unive fietsverzekering biedt dekking tegen beschadigingen, aanrijding en diefstal. De premie is altijd laag en daarbij wordt er niet gekeken naar het type fiets, want alle soorten fietsen kunnen verzekerd worden, variërend van stadsfietsen tot racefietsen. Voor elektrische fietsen kan er zelfs een aparte verzekering worden afgesloten bij deze verzekeraar. Bovendien behoort het ook tot de mogelijkheden om een tweedehands fiets te verzekeren. Fietsfanaten die de fiets meenemen op vakantie naar het buitenland kunnen onbezorgd op reis, want fietsen zijn in Europa en in alle landen die aan de Middellandse Zee zijn gelegen verzekerd.

Fiets verzekeren

Elk jaar weer worden er een half miljoen fietsen gestolen in Nederland en daarom is het verstandig om een Unive fietsverzekering af te sluiten. Fietsen worden bij deze verzekeraar met een volledige dekking en tegen de beste voorwaarden verzekerd. Bij diefstal van de fiets zal er een bedrag worden uitgekeerd en bij schade door aanrijdingen of beschadigingen geldt dat eveneens. Verzekerden kunnen overigen een korting op de premie krijgen als de fiets over een Diefstal Preventie Chip beschikt.

Diefstal van de fiets

Bij het afsluiten van de Unive fietsverzekering moet er voor de diefstaldekking rekening meegehouden worden dat er gebruik wordt gemaakt van een fiets met een ART goedgekeurd slot. De fietsverzekering kan voor een periode van drie jaren worden afgesloten en tegen een voordelige premie kan deze periode nog eens verlengd worden met drie jaren. Voor nieuwe fietsen geldt een nieuwwaarderegeling van drie jaar en voor tweedehands fietsen geldt bij diefstal dat de waarde van de fiets wordt uitgekeerd in de vorm van het bedrag dat voor de fiets betaald is.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.