Univé autoverzekering

Unive SchadeService altijd bereikbaar

Tien procent korting voor hybride auto

Gratis opzegservice Unive autoverzekering

Korting met Premie Voordeel Plan

Uitgebreide dekkingsmogelijkheden

Univé autoverzekering

De Univé autoverzekering bestaat uit meerdere varianten, maar hebben wel een algemeen kenmerk en dat is dat u kunt rekenen op een uitstekende service en een aantrekkelijke premie. U hebt zelf de touwtjes in handen voor wat betreft de keuze ten aanzien van de uitgebreidheid van de dekkingen van de Univé autoverzekering . Daarmee kunt u dus ook zelf invloed uitoefenen op de hoogte van de te betalen premie. Er worden drie verzekeringspakketten aangeboden, die elk weer andere dekkingen kennen.

Wa autoverzekering

Deze verzekeringsvariant is een verplichte verzekering voor iedereen, die een auto bezit. Als autobezitter kunt u namelijk met het voertuig schade toebrengen aan derden en de schade, die daaruit voortvloeit, valt dan onder de dekking van deze verplichte autoverzekeringspolis. Als u over een vrij jonge auto beschikt, dan wordt veelal aangeraden om na te gaan welke van de uitgebreidere autoverzekering afgesloten kan worden. Het nadeel van de wa polis is namelijk, dat eventuele ontstane schade aan de eigen auto niet voor een vergoeding in aanmerking zal komen. Auto’s tot acht jaar kunnen van een all risk verzekeringen of van een beperkt casco variant worden voorzien.

All risk of beperkt casco

De all risk polis van Unive biedt u volledige bescherming voor schade aan de eigen auto, waaronder het zelf aanrichten van schade eveneens onder de dekking valt. Bij een beperkt casco polis kunt u ook rekenen op een vergoeding van schade aan de eigen auto met uitzondering van de schade, die door eigen toedoen is veroorzaakt. De autoverzekeringen kunnen overigens weer met aanvullende verzekeringen worden uitgebreid, zoals een inzittendenverzekering, verkeersrechtshulp en pechhulp. Bij het overstappen naar de Unive autoverzekering kunt u overigens een flinke korting krijgen.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk