Direct afsluiten

Direct afsluiten

Direct autoverzekering afsluiten via deze website is een kwestie van gegevens bij de hand hebben en online invoeren. Niets meer en niets minder, maar dan moet natuurlijk wel al een autoverzekering en een verzekeraar geselecteerd zijn. Is dat niet het geval, dan kan het direct autoverzekering afsluiten ook snel geregeld worden, maar het is het verstandiger om eerst nog een aantal zaken te vergelijken. Ook daarvoor bieden wij de mogelijkheden, variërend van het vergelijken van de premie tot het beoordelen van de inhoud van de dekkingen.

Direct autoverzekering vergelijken

Wie weloverwogen een keuze wil maken voor de beste of meest voordelige autoverzekering doet er verstandig aan direct de autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Het direct autoverzekering afsluiten kan daarna overigens gewoon via deze website, zodat er niet veel tijd aan besteed hoeft te worden. De dekkingen zijn bij elke verzekeraar helder omschreven en wie voor een WA, All Risk of beperkt casco dekking kiest, weet ook dat alleen de betreffende dekkingsvoorwaarden met elkaar vergeleken hoeven te worden.

Premie en voorwaarden

Tegenwoordig is het een fluitje van een cent om de premie en voorwaarden online met elkaar te vergelijken. Maak dan ook gebruik van de opties die op deze website geboden worden om nooit te veel te hoeven betalen of met een niet gewenste dekking opgezadeld komen te zitten. Direct autoverzekering afsluiten hoeft zorgvuldigheid namelijk niet in de weg te staan.

Direct online afsluiten

Wie een auto heeft gekocht, moet in elk geval direct na eigenaar te zijn geworden een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor de auto afsluiten. In dat geval is het direct autoverzekering afsluiten natuurlijk van groot belang. Snel een vergelijking maken via deze website biedt dan uitkomst, waarbij er naar de laagste premie kan worden gekeken. De auto kan meteen verzekerd worden, zodat er ook gelijk in rondgereden kan worden. Onverzekerd rondrijden in het voertuig is in elk geval geen optie en het online afsluiten van een polis duurt misschien vijf minuten. Tel daarbij de tijd voor het vergelijken bij op en het hele proces hoeft nog geen tien minuten in beslag te nemen.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk