Univé reisverzekering

Univé reisverzekering

U kunt een Univé reisverzekering afsluiten als u meerdere keren per jaar op reis gaat, maar ook als u slechts van één vakantie per jaar geniet. U kunt daarbij met de keuze voor één van de reisverzekeringen rekening houden, zodat een op maat gegeven dekking tot stand kan komen.

Doorlopende reisverzekering

Een doorlopende dekkingsvariant is bij uitstek geschikt voor degene, die meerdere malen per jaar op vakantie gaat of reizen maakt naar het buitenland. Hiervoor biedt deze verzekeraar het zogenaamde Comfortpakket en het Budgetpakket. Het standaard pakket is geschikt voor Europa en het Comfortpakket kan worden afgesloten als u over de hele wereld optimaal verzekerd wilt zijn tijdens uw reis of vakanties. Deze verzekeringsvarianten kunnen overigens heel simpel worden uitgebreid met bijvoorbeeld een annuleringsverzekering of een Autohulppakket.

Kortlopende reisverzekering

De kortlopende dekkingsvariant van Univé biedt uitkomst als uw reizen of vakanties zich beperken tot een eenmalige jaarlijkse actie. U bent met deze dekkingsvariant verzekerd tegen belangrijke risico’s waar iedereen mee te maken kan krijgen. Hulpverlening bij een ongeval behoort bijvoorbeeld tot de verzekerde risico’s, maar ook kan er een vergoeding worden verkregen als er sprake is van extra verblijfskosten of extra reiskosten als er bijvoorbeeld een ziekenhuisopname in het buitenland heeft plaatsgevonden. Ook bij deze variant kan er weer een keuze worden gemaakt tussen een standaarddekking of een uitgebreidere dekkingsvariant.

Aanvullende verzekeringen

De kortlopende en doorlopende verzekeringsvarianten kunnen worden aangevuld met extra dekkingen, zoals een annuleringsverzekering, een wintersportdekking, een werelddekking, vergoeding van medische kosten en met een Autohulppakket. U hebt dus zelf de mogelijkheid om een op maat gemaakt pakket samen te stellen, zodat u altijd goed verzekerd op reis kunt gaan. U kunt alle verzekeringen direct online afsluiten bij deze verzekeraar.

Univé doorlopende reisverzekering

De Univé doorlopende reisverzekering is beschikbaar in de vorm van een Budgetpakket. Deze reisverzekering kan naar eigen inzicht worden samengesteld door voor aanvullende dekkingen en aanvullende verzekeringen te kiezen. Compleet verzekerd op reis gaan is mogelijk met de Univé doorlopende reisverzekering met aanvullingen.

 

* De maximale dekking is van toepassing per persoon, maar er gelden uitzonderingen ten aanzien van de maximale dekking voor koppels en gezinnen. De voorwaarden en maximale vergoedingen kunnen per aanbieder verschillen. Daarom wordt aangeraden de voorwaarden altijd te checken.

Premie en kenmerken

Product Reisverzekering - Budgetpakket
Type Doorlopend
Basispremie volwassene € 23,00 op jaarbasis
Basispremie koppel € 42,00 op jaarbasis
Basispremie gezin € 50,00 op jaarbasis
Basisdekking Hulpverlening, geld en cheques, bagage
Dekkingsgebied Heel Europa. Keuze werelddekking mogelijk
Maximale reisduur Zestig aaneengesloten dagen
Poliskosten eenmalig € 3,50
Opmerking geen
Aanvullende dekking en verzekering
Rubriek Maximale dekking*
Hulpverlening Kostprijsvergoeding
Bagagedekking Maximaal € 2.500,-
Medische kosten Aanvullende dekking. Kostprijsvergoeding
Annulering Aanvullende verzekering maximaal € 1.500,-
Ongevallen Aanvullende verzekering maximaal € 50.000,-
Wintersport / onderwatersport Aanvullende verzekering. De wintersportdekking verzekert de wintersportuitrusting, zoals ski’s en skikleding, maar ook de kosten van een eventuele gipsvlucht.
Autohulp Aanvullende dekking
Geld en cheques Maximaal € 250,-
Rechtsbijstand Maximaal € 5.000,-
Bagage eigen risico € 50,- per gebeurtenis

Standaard dekking

Er wordt met de Univé doorlopende reisverzekering standaard een dekking geboden voor vervoer en persoonlijke hulpverlening. De dekking voor bagage bedraagt maximaal 2.500 euro met lagere bedragen voor elektronica, zoals filmcamera’s, spelcomputers en geluidsapparatuur van maximaal 1.500 euro. Brillen komen voor een maximale vergoeding van 250 euro in aanmerking. Het dekkingsgebied heeft betrekking op Europa, maar een werelddekking behoort tot de mogelijkheden. Geld en cheques komen voor een maximale vergoeding van 250 euro in aanmerking. Op jaarbasis geldt hiervoor een maximale vergoeding van 750 euro voor de verzekerde personen.

Aanvullende verzekeringen en dekkingen

Er kan gekozen worden voor aanvullende dekkingen voor de Univé doorlopende reisverzekering. Er kan een ongevallenverzekering worden afgesloten met maximale vergoedingsbedragen van 50.000 euro bij overlijden en van 25.000 euro indien er sprake is van blijvende invaliditeit. De werelddekking kan als aanvulling worden afgesloten en dat geldt ook voor wintersport, medische kosten en autohulp. Naar wens kan de maximale reisduur van zestig dagen uitgebreid worden naar 180 aaneengesloten dagen. Er kan naast de Univé doorlopende reisverzekering ook een annuleringsverzekering worden afgesloten met een maximale dekking van 1.500 euro of van 3.000 euro. Ook is er nog een studie/stage dekking in het buitenland mogelijk voor een periode van maximaal 180 aaneengesloten dagen.

De meest voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedragPremie p/mPremie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Nieuws

  • Inshared heeft zoals de verzekeraar zelf laat weten een spiksplinternieuwe reisverzekering beschikbaar voor iedereen die goed verzekerd op reis wil gaan en van een onbezorgde vakantie wil ge

  • Wie de vakantie al heeft geboekt of wie nog van plan is om een reis uit te zoeken, maar niet verzekerd is, kan nu van een aanbod profiteren, waarbij er een hoge korting wordt verstrekt op he

Beoordelingen van onze klanten

Andere varianten

reisverzekering
★★★★☆
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Debby

Standaard dekking

reisverzekering
★★★★☆
De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.
- Florine Veldman

Snelle service

reisverzekering
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.
- Koos