Allianz Global Assistance reisverzekering

De Allianz Global Assistance reisverzekering wordt in een groot aantal varianten aangeboden. Er wordt door deze verzekeraar dus altijd de mogelijkheid geboden om de meest passende Allianz Global Assistance reisverzekering te vinden en af te sluiten. Voor elke reis of vakantie kan er incidenteel een polis worden afgesloten, maar er zijn ook doorlopende varianten beschikbaar net als specifieke verzekeringen voor bijvoorbeeld globetrotters, die naar het buitenland vertrekken.

De meest voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedrag Premie p/m Premie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Verzekering voor vakantie of reis

De Allianz Global Assistance reisverzekering wordt onder meer beschikbaar gesteld in de vorm van een doorlopende reis- en annuleringsverzekering, kortlopende reisverzekering en een kortlopende annuleringsverzekering. Naast deze algemeen bekende standaarden in de vorm van een Allianz Global Assistance reisverzekeringen kan er ook nog een onderscheid gemaakt worden tussen een aantal andere varianten en aanvullende dekkingen, zoals Pechhulp. Indien er voor Pechhulp wordt gekozen, kan de verzekerde rekenen op volledige en deskundige pechhulp tegen een lage premie.

Beoordelingen van onze klanten

Andere varianten

★★★★☆
4 5 1
Voor een gewone reis of vakantie volstaat een Allianz Global Assistance reisverzekering, maar er kunnen zich uiteraard ook andere vormen van reizen en verblijf in het buitenland voordoen. Zo heeft deze verzekeraar een speciale verzekering voor reizende globetrotters, die uitermate geschikt is voor het volgen van een studie in het buitenland, maar ook door backpackers kan worden afgesloten. Wie aan survival en extreme sporten doet kan prima uit de weg met de Allianz Global Assistance reisverzekering Aventure and Survival. Ook voor au pairs die uit het buitenland naar Nederland komen, zijn met de Au Pair Insurance prima te verzekeren. Verder biedt deze verzekeraar nog de mogelijkheid om een doorlopende Zakenreisverzekering af te sluiten en is er zelfs een speciale Ticket Annuleringsverzekering.