50 procent korting op Hema doorlopende reisverzekering

50 procent korting op Hema doorlopende reisverzekering

Wie de vakantie al heeft geboekt of wie nog van plan is om een reis uit te zoeken, maar niet verzekerd is, kan nu van een aanbod profiteren, waarbij er een hoge korting wordt verstrekt op het afsluiten van een doorlopende reisverzekering. Het gaat om de doorlopende reisverzekering van de HEMA, waar maar liefst 50 procent korting op kan worden verkregen. De polis dient dan wel afgesloten te worden 9 augustus 2015 en bovendien dient de verzekering online te worden geregeld. Als dat gedaan wordt, dan bent u het eerste verzekeringsjaar tijdens alle vakanties en reizen zeer voordelig verzekerd.

50 procent korting basisdekking
De korting van 50 procent geldt voor de basisdekking en is niet van toepassing op de premie van de aanvullende dekkingen. De korting wordt gedurende het hele eerste verzekeringsjaar op de basisdekking toegepast. De polis zal ingaan op de door de consument gekozen datum en bij het gebruikmaken van deze actie is het niet mogelijk om de korting met andere voordelen, aanbiedingen of acties te combineren.

Extra voordelen
Het is natuurlijk al een groot voordeel als er maar liefst 50 procent korting op de HEMA doorlopende reisverzekering wordt verkregen met betrekking tot de basisdekking. Er zijn echter nog meer voordelen verbonden aan deze polis. Zo kan de dekking naast de basisdekking verder naar eigen inzicht worden aangevuld en kan er altijd een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. De alarmcentrale is voor noodsituaties 24 uur per dag bereikbaar. De polis kan verder iedere dag worden opgezegd en er wordt een keuze geboden tussen een dekking in Europa of een dekking die over de hele wereld geldig is.

Standaarddekking
De aankomende vakantie kan in een oogwenk worden verzekerd als de keuze wordt gemaakt voor een doorlopende reisverzekering van de HEMA, waarbij de korting van 50 procent van toepassing is op de standaarddekking. Alle soorten vakanties zijn meeverzekerd. Bij de HEMA hoeft er voor bijvoorbeeld voor onderwatersporten of bergsporten geen extra dekking te worden afgesloten. De meeste activiteiten vallen namelijk onder de standaarddekking van de polis.

Kosten worden op een eenvoudige manier vergoed. Bijvoorbeeld als er op reis iets beschadigd wordt of als u met de auto in het buitenland met pech te maken krijgt. In dat geval kan er een beroep worden gedaan op de alarmcentrale, waarna alles snel zal worden geregeld. Er worden overigens ook kosten vergoed die in verband met de reis of verblijf moeten worden gemaakt als gevolg van bijvoorbeeld pech onderweg.

Aanvullende dekkingen
De standaarddekking van de polis biedt dekking voor kosten als gevolg van een ongeval, ziekte, overlijden, hulpverlening, bagage, wintersport en onderwatersport. Een aanvullende dekking die extra afgesloten kan worden, is de module geneeskundige kosten. De module kent een andere dekking en strekking dan de standaarddekking die kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden wordt vergoed. Bijna 65 procent van de verzekerden met een HEMA doorlopende reisverzekering kiest ervoor om ook de module geneeskundige kosten af te sluiten. Een annuleringsverzekering is een ander voorbeeld van een aanvullende dekking. De aanbieding van 50 procent korting op de doorlopende reisverzekering van de HEMA loopt af op 9 augustus 2015.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.