Doorlopende polis

De stelling dat de doorlopende polis tot de goedkope reisverzekeringen behoort gaat vooral op als iemand meerdere keren per jaar op vakantie gaat. Het kan al vanaf twee reizen naar het buitenland op jaarbasis goedkoper zijn om een doorlopende variant af te sluiten. Veel mensen gaan vaker dan één keer per jaar op vakantie maar sluiten telkens vlak de voor reis pas een reisverzekering af. Daarmee doen deze mensen zichzelf tekort in de portemonnee. Steeds een nieuwe polis afsluiten is duurder in verhouding tot het eenmalig selecteren van een doorlopende polis.

De meest

voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedragPremie p/mPremie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Doorlopende polis

met uitgebreide dekking

Het is bij goedkope reisverzekeringen met een doorlopende dekking wel aan te raden om naar de uitgebreidheid van de dekking te kijken. Wie bijvoorbeeld in de zomer naar het strand gaat en in de winter naar de bergen in Oostenrijk vertrekt om daar te gaan skiën, kan maar beter kijken of er ook een wintersportdekking bij de polis is inbegrepen. Er zijn verschillende verzekeraars die de dekking voor wintersport standaard hebben opgenomen in de basisdekking en dat kan natuurlijk goedkoper zijn dan een extra module te moeten afsluiten.

Drie weken op vakantie

Wie in een jaar aaneengesloten drie weken op vakantie gaat, kan eveneens voordeliger uit zijn met goedkope reisverzekeringen in de vorm van een doorlopende polis. Overigens is het altijd aan te raden om te bezien of de doorlopende variant goedkoper is dan het afsluiten van een kortlopende reisverzekering. Zo zal er ook steeds rekening moeten worden gehouden met poliskosten en assurantiebelasting.

Populaire reisverzekeringen

Nieuws

  • Inshared heeft zoals de verzekeraar zelf laat weten een spiksplinternieuwe reisverzekering beschikbaar voor iedereen die goed verzekerd op reis wil gaan en van een onbezorgde vakantie wil ge

Beoordelingen van onze klanten

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Nooit geen probleem

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Snelle service

★★★★★
5 5 1
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.