Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering biedt door middel van een polis dekking aan de vakantie of reis van een bepaalde periode. De polis is dan ook kortdurend en na afloop van de einddatum komt de dekking van de kortlopende reisverzekering automatisch te vervallen. Op de informatiepagina over de doorlopende reisverzekering wordt vermeld welke dekkingen er allemaal mogelijk zijn en wordt meer algemene informatie over de reisverzekering verstrekt. De dekkingen kunnen bij een kortlopende polis gelijk zijn aan die van een doorlopende reisverzekering. Het enige verschil is dat de kortlopende reisverzekering voor één specifieke reis geldt en de doorlopende reisverzekering het hele verzekeringsjaar geldig is voor de vakanties en reizen die onder de polis vallen.

De meest

voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedragPremie p/mPremie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Vergelijk de kortlopende reisverzekeringen

Het is altijd raadzaam om de kortlopende reisverzekering met elkaar te vergelijken en na te denken over de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering als alternatief te kiezen. Het is namelijk voordeliger om een doorlopende polis te selecteren als er per jaar vaker dan één of twee keer een reis wordt gemaakt of op vakantie wordt gegaan. Gaat u slechts één keer per jaar op vakantie, dan is het voordeliger om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Voor het afsluiten van een reisverzekering geldt dat u een vergelijking kunt maken op basis van de dekkingen, voorwaarden en de hoogte van de premie. Vergeet ook niet om dan tegelijkertijd een annuleringsverzekering af te sluiten.

Populaire reisverzekeringen

Nieuws

  • Inshared heeft zoals de verzekeraar zelf laat weten een spiksplinternieuwe reisverzekering beschikbaar voor iedereen die goed verzekerd op reis wil gaan en van een onbezorgde vakantie wil ge

Beoordelingen van onze klanten

Andere varianten

reisverzekering
★★★★☆
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Debby

Standaard dekking

reisverzekering
★★★★☆
De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.
- Florine Veldman

Snelle service

reisverzekering
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.
- Koos