Spiksplinternieuwe Inshared reisverzekering

Spiksplinternieuwe Inshared reisverzekering

Voordelen reisverzekering bij Inshared
Een van de grote voordelen van een reisverzekering van Inshared is dat bagage tot een bedrag van 2.500 euro per persoon is verzekerd. Bovendien zijn de wintersport en onderwatersport standaard al in de verzekering opgenomen. Dan is er nog een voordeel, want er kan 24 uur per dag en zeven dagen per week hulp worden ingeroepen als er sprake is van een noodsituatie. Daarvoor is de alarmcentrale Eurocross Assistance beschikbaar.

U kunt al een reisverzekering bij Inshared afsluiten voor een lage premie per maand vanaf een bedrag van 2,40 euro. De dekking bij een reisverzekering met Europadekking en werelddekking is gelijk met uitzondering van de landen. Met een werelddekking bent u overal op de wereld verzekerd en met een Europadekking in een beperkt aantal landen, waaronder alle landen in Europa. Onder de Europadekking vallen overigens ook landen die niet tot Europa behoren. Op de website van Inshared kunt u nagaan in welke landen u met de polis bent verzekerd.

Dekking
Er zijn een aantal standaard dekkingen opgenomen in de polis, waaronder hulpverlening bij ziekte, ongeval of overlijden tijdens de vakantie. Onder de bagagedekking valt onder meer een zonnebril, maar ook een camera en bijvoorbeeld een sportuitrusting. De polis is gedurende een maximaal aaneengesloten dagen geldig voor reizen en dat aantal dagen bedraagt 120 reisdagen.

Recreatieve overnachtingen in Nederland vallen eveneens onder de dekking van de polis net zoals al gezegd is wintersport en onderwatersport. De vriendjes en vriendinnetjes van kinderen die meegaan op vakantie vallen onder het reisgezelschap dat verzekerd is. Er hoeft daarvoor dan ook geen aparte reisverzekering worden afgesloten.

Optionele dekkingen
Iedereen kan bij het afsluiten van een Inshared reisverzekering zelf bepalen of er ook optionele dekkingen worden gekozen. Het gaat dan bijvoorbeeld om noodzakelijk medische handelingen, waaronder ook de tandarts valt. Een andere optionele dekking is de kosten voor vervangend vervoer tijdens vakanties in Europa. Tot slot kan nog de keuze worden gemaakt voor een dekking van annulering van de reis door bijvoorbeeld ziekte, ongeval of overlijden.

Het is mogelijk om online een Inshared reisverzekering af te sluiten, want het betreft namelijk een internetverzekeraar. U kunt dan ook van de gelegenheid gebruikmaken om eerst de voordelige premie te berekenen en te bepalen welke optionele dekkingen u bij de polis afsluit. Het is te overwegen om in ieder geval de dekking voor medische kosten erbij af te sluiten, want dat kan veel kosten schelen als u in het buitenland te maken krijgt met een ongeval of ziekte.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.