Centraal Beheer caravan­verzekering

De Centraal Beheer caravanverzekering biedt de mogelijkheid om een aanhangwagen, vouwwagen of een caravan tegen schade te verzekeren. De verzekerde kan de keuze maken uit losse modules om de caravan optimaal en op maat te verzekeren. Daarmee wordt het mogelijk gemaakt om altijd onbezorgd en goed verzekerd op reis te gaan en ontspannen van de vakantie te genieten. De caravanverzekering van Centraal Beheer is ook van toepassing als de caravan in de stalling staat of bij het huis van verzekerde is geplaatst.

Verzekerd in heel europa

De Centraal Beheer caravanverzekering biedt dekking in heel Europa en in een aantal andere landen. Zo is de caravan eveneens verzekerd tijdens vakanties in Turkije, Marokko, Tunesië en Israël.

Diefstal en inbraak

De caravan kan verzekerd worden tegen diefstal en inbraak. Zowel diefstal van de caravan zelf als van de inboedel valt onder deze dekking. Indien de sleutels zijn ontvreemd, dan worden er kosten vergoed voor de aanschaf van een nieuw slot met sleutels. Standaard is de inboedel bij deze dekking tot een bedrag van 1.500 euro verzekerd. Optioneel kan voor een hoger bedrag worden gekozen. Bij diefstal wordt voor vervangend vervoer of voor vervangend verblijf gezorgd. Bij een total loss verklaring van de caravan zal tot 3 jaar de nieuwwaarde worden vergoed tot een bedrag van 35.000 euro.

Aanrijding en vandalisme

Een andere module van de Centraal Beheer caravanverzekering die apart kan worden afgesloten betreft aanrijding en vandalisme. Hiermee worden de financiële gevolgen gedekt indien er schade ontstaat als gevolg van een verkeersongeluk of omvallen van een caravan. Ook indien er door vandalisme schade ontstaat, zal er een vergoeding volgen vanuit deze dekking. Bij deze dekking is er sprake van een aanschafwaarderegeling tot drie jaar met een vergoeding van de nieuwwaarde tot een bedrag van 50.000 euro. Duurdere caravans krijgen een vergoeding op basis van de dagwaarde met tien procent extra.

Brand, storm en natuur

De module brand, storm en natuur biedt bij de Centraal Beheer caravanverzekering dekking tegen schade die is ontstaan als gevolg van storm, hagel of brand. Valt een boom om, dan kan er grote schade aan een caravan ontstaan. Naast dat de caravan bij deze dekking is verzekerd, geldt ook dat de inboedel en accessoires meeverzekerd zijn bij deze module.

Eigen risico

Het eigen risico kan optioneel gekozen worden bij het afsluiten van een Centraal Beheer caravanverzekering. Het is dan ook mogelijk om het eigen risico op nul te stellen. Bij de keuze voor een eigen risico zal de verzekerde altijd een klein deel zelf moeten betalen per gebeurtenis. Het eigen risico kan 150 euro of 300 euro bedragen. Door het nemen van een eigen risico kan de verzekeringspremie omlaag.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.