Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Eigen risico ontbreekt

Bij schade is er snelle en goed service

Verzekering kan zelf samengesteld worden

Overstappen is eenvoudig

Bedenktijd van veertien dagen

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

De Centraal Beheer Achmea autoverzekering is populair onder de autobezitters in Nederland. Er zijn al meer dan 600.000 autobezitters, die bewust gekozen hebben voor het afsluiten van een Centraal Beheer Achmea autoverzekering.

Keuzevrijheid Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Deze verzekeraar biedt de consument keuzevrijheid met betrekking tot verschillende aspecten van het verzekeringsproduct. Zo is het mogelijk om zelf te bepalen of er sprake moet zijn van een eigen risico of niet. Verder kan er een keuze worden gemaakt voor het laten herstellen van schade door het schadeherstelnetwerk van de
verzekeringsmaatschappij. Ook belangrijk voor de keuzevrijheid is de mogelijkheid om dekkingen van het product te selecteren en met elkaar te combineren. Er kan dus echt een verzekering voor de auto op maat worden samengesteld.

Dekkingen autoverzekering

Naast de verplichte wa dekking zijn er meerdere mogelijkheden om een verzekeringsproduct voor de auto op maat samen te stellen. Zo kan er gekozen worden voor de dekking Ruit en voor de dekking Diefstal en Inbraak. Ook de dekking Brand, Storm en Natuur kan gecombineerd worden met bijvoorbeeld de dekking Aanrijding
en Vandalisme. Aanvullende verzekeringsmogelijkheden zijn er eveneens, zoals Hulpverlening Buitenland, Ongevallenverzekering Inzittenden, Verkeersrechtsbijstand en Schadeverzekering Inzittenden. Indien er voor een eigen risico gekozen wordt, zal dit leiden tot een korting op de verzekeringspremie van de Centraal Beheer Achmea autoverzekering.

No-claim beschermer Centraal Beheer

Met de Centraal Beheer Achmea autoverzekering is het ook mogelijk om voor de No-claim beschermer te kiezen. Indien er schade ontstaat, zal er in dat geval niet direct een terugval plaatsvinden in de bonus-maluskorting. Per verzekeringsjaar mag er één schadegeval geclaimd worden zonder dat er sprake zal zijn van terugval.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk