Centraal Beheer rechtsbijstand

Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand is een verzekering, waarmee gerekend kan worden op juridische hulp en rechtsbijstand. Aangezien iedereen met het risico van juridische conflicten te maken kan krijgen, is het verstandig om daarvoor een verzekering af te sluiten. Dat kan uitstekend door voor Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand te kiezen voor een aantrekkelijke premie. Met als voordeel dat ook het gezin van de verzekerde op juridische hulp van deskundigen kan rekenen.

Rubrieken rechtsbijstand

De verzekering Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand is verdeeld in drie categorieën. De categorie Verkeer vormt de basis en deze kan uitgebreid worden met de categorie Consument en Wonen. Voor een uitgebreide verzekering Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand kan er verder aanvulling gevonden worden met de categorie Inkomen. In elke rubriek is echter standaard de medische rechtsbijstand in de dekking opgenomen.

Voordelen rechtsbijstand

De Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand verzekering kent talloze voordelen. Zo ontbreekt een eigen risico en is er evenmin sprake van een minimaal te claimen bedrag. Uw partner en andere leden van het gezin zijn automatisch meeverzekerd met de Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand. Zelfs uitwonende kinderen, die op zichzelf wonen en een studie volgen in Nederland vallen onder de dekking van de verzekering voor rechtsbijstand. De kosten van de interne professionals van de Stichting Achmea Rechtsbijstand zijn tot een niet gelimiteerd bedrag verzekerd. Indien er sprake is van externe rechtshulp op het rechtsgebied van verkeer, dan zijn de kosten daarvan onbeperkt verzekerd in Europa. Natuurlijk kan elke verzekerde met een Centraal Beheer Achmea rechtsbijstand verzekering rekenen op een uitstekende dienstverlening op het gebied van juridische hulp en bijstand.

Beoordelingen van onze klanten

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.