Bij overlijden binnen looptijd gegarandeerd kapitaal

Verzekerd kapitaal kan tussentijds gewijzigd worden

Tijdens acceptatieperiode gratis ongevallendekking tot 160.000 euro

Verzekerd van een lage premie

Verzekering kan altijd beëindigd worden

Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering

Het overlijden kan grote gevolgen hebben voor nabestaanden, zoals voor de partner en zeker op financieel gebied tot vervelende situaties leiden. Met de Centraal Beheer Achmea overlijdensrisicoverzekering is het mogelijk om in elk geval de financiële zorgen na het overlijden te beperken. De overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer Achmea biedt het gezin en de partner van de verzekerde stabiliteit en zekerheid na het overlijden. De overlijdensrisicoverzekering kan tegen een aantrekkelijke premie worden afgesloten en biedt de nabestaanden financieel uitkomst.

Financiële bescherming met overlijdensrisicoverzekering

De overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer Achmea wordt afgesloten voor een specifieke periode, waarbij er na het overlijden van de verzekerde een gegarandeerd bedrag wordt uitgekeerd aan de nabestaanden. Dat geld kan na het overlijden bijvoorbeeld gebruikt worden in het levensonderhoud te voorzien. Na het overlijden kan het immers voorkomen dat er een inkomen wegvalt, terwijl de kosten ten aanzien van het levensonderhoud gelijk zullen blijven of zelfs toe zullen nemen.

Voordelen overlijdensrisicoverzekering

Een van de voordelen van de Centraal Beheer Achmea overlijdensverzekering is dat de uitkering een gegarandeerd bedrag betreft. De uitkering van het bedrag zal plaatsvinden als de verzekerde binnen de periode van de verzekering komt te overlijden. Het is mogelijk om zelf de hoogte van het verzekerd bedrag te bepalen, waarbij tussentijds van de gelegenheid gebruik kan worden gemaakt om het bedrag naar eigen inzicht te verlagen of te verhogen. Ten aanzien van de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering kan er rekening worden gehouden met de persoonlijke situatie. Elk leven verandert immers, waarbij bijvoorbeeld de kosten van kinderopvang na verloop van tijd worden ingeruild voor het levensonderhoud van studerende kinderen.

Premie overlijdensrisicoverzekering

De premie van de overlijdensrisicoverzekering zal onder meer afhankelijk zijn van de looptijd en het verzekerde bedrag. Naast de mogelijkheid om de looptijd en het bedrag aan te passen, kan er ook gekozen worden voor het betalen van een constante premie of voor de vijfjaarlijkse premieaanpassing.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.